Роњење у Нха Трангу

Нха Транг називају домом роњења у Вијетнаму. А какав је то дом. Претти Нха Транг је постао центар за рониоце захваљујући својој дивној разноликости, од фасцинантних макроа до орлових зрака које можете уочити на местима за роњење даље од обале. Говорећи о обали, овде је плажа широк залив који се стално убраја међу неке од најлепших на свету. Има песка блиставе беле боје и палми које се њишу на поветарцу. Затим, ту су тропска острва разбацана на мору и идеална за роњење, а да не спомињемо живахну туристичку сцену у самом Нха Трангу. Сушна сезона траје од јануара до августа, када је роњење најбоље. Мирне воде са врло малом струјом чине га одличним местом за учење роњења, док стеновити изданци, врхови, пећине и пливајући пролази додају узбуђење за напредније рониоце. Овде ћете видети мноштво макроа на разним ронилачким локацијама, од Мадона стене до плаже Морај, па чак и на црном острву са евокативним именом. Повратак на копнени бекпекер се меша са више луксузних туриста и ту је сјајна сцена ноћног живота, као и много опуштајућих начина да проведете време, као што је истраживање дивних тропских плажа.

Истакнута места за одлазак у Нха Транг

Ostrvo Hon Mun

Острво Нха Транг Мун налази се у сопственом морском парку и има фантастичан низ различитих меких и тврдих корала, као и мноштво морских врста.

Сазнајте више

Сусрети дивљих животиња у Нха Трангу

Сан макро рониоца, овде ћете сигурно видети голокраке сјајне боје, као и морске коњиће и жабе и шкампе. Три ронилачка места која чине ово подручје такође су дом за више од 350 различитих врста корала, које папагаји, шкорпиони, лавови и кловнови називају својим домом. Можда чак видите и мурине како клизе кроз воду, док веће животиње које можете уочити укључују и хоботницу и шкарпину, можда чак и тревали и туну или, ако имате среће, чудну ража. Иако није познат по свом плодном морском животу, свакако има довољно да се забележи у вашем дневнику.