Роњење у Вијетнаму

Вијетнам даје Тајланду трку за свој новац у улозима за храну, са кухињом која је позната широм света. То је такође земља са сложеном историјом, са кинеским и хиндуистичким утицајима, да не помињемо француски колонијални период и брутални рат у Вијетнаму који је беснео од 1955. до 1975. Данас је то земља запањујућих контраста, градова са руралним идилама, комунистичка прошлост са бујном будућношћу.

Без обзира да ли тражите природна богатства или фасцинантну културу, Вијетнам вас пружа. Језиви кречњачки кршеви залива Халонг, хиљаде миља нетакнуте обале и смарагдна пиринчана поља су призор за посматрање, све праћено френетичним градовима и заиста спектакуларном кухињом. Када је у питању роњење, размажени сте избором. Ова земља је можда релативно нова у спорту, али нема недостатака у невероватним стварима које треба видети са мирним водама погодним за почетнике, као и пећинама и врховима за напредније рониоце. Уживајте у острвима са живописним макроима и локацијама на којима можете уочити све, од корњача до китова.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Вијетнаму

Пху Куоц је одлично место да научите да роните, са топлим плитким водама и обиљем макроа који ће вас забавити и са лепим рибама анемона.

Сазнајте више

Лепи Нха Транг је постао центар за рониоце захваљујући својој дивној разноликости, од фасцинантних макроа до орлових зрака даље од обале.

Сазнајте више

Чињенице о Вијетнаму

Тип прикључка за напајање

 

A, C, F

Аеродроми

 

DAD

Валута

 

VND

Jezik

 

vi

Електрична енергија

 

220 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+07:00

Мрежни провајдер

 

Beeline, Viettel Mobile

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!