Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Нека од најпознатијих ронилачких места Сент Абса су само 50м удаљена од зида луке: „Цатхедрал Роцк“, „Биг Греен Царр“, „Броад Цраиг“ и „Литтле Царр“. Ове локације се могу ронити као роњење са обале из луке или се до других места може доћи ронилачким чамцем.

Сазнајте више

Ellerton Park

Ellerton Park je sveža voda, proleće hranjeno jezerom od 60 jutara , otvorene su 7 dana u nedelji od 9.00 do 5.00 uveče. Kasno uveče utorkom i četvrtkom do 7.30 uveče. Imajte u noti da je poslednji unos u vodu 1 sat pre zatvaranja. ronilački ulaz 10 funti.

Сазнајте више

Вастватер, најдубље природно језеро у Енглеској. Смештено у Националном парку Лаке Дистрицт, ово језеро се формирало у глацијској долини на 60 метара надморске висине. Дугачак је 4,8 км, широк 500 метара и на најдубљој тачки достиже дубину од 79 метара. Језеро је у власништву Националног фонда и популарна је туристичка дестинација.

Сазнајте више

Capernwray (Jackdaw Quarry)

Цапернвраи је место за роњење у унутрашњости северозапада које посећују многи рониоци и школе. Има тенденцију да се отвара викендом и од четвртка зими и средом до увече током лета.

Сазнајте више

Ово је сликовито место за роњење са максималном дубином од 20 метара. Ради се о активном пристаништу, са саобраћајем чамаца. Препоручује се употреба ДСМБ-а. Приступ сајту је само уз дозволу Ц & Ц Марине. има затворено подручје за обуку у води са пешчаним дном погодним за роњење на почетним нивоима.

Сазнајте више

Clashfarland Point

Ова локација има мале зидове и гребене до 15 метара. На 8 м налази се велико Адмиралитетско рибарско сидро које се налази два до три метра од морског дна на јужној страни овог локалитета.

Сазнајте више

A Frames

Obala roni na ostacima starog pristaništa sa pristaništem na 24 metra. Vrhunac je veliki ram na 18 metara pod nadimkom monolit dok kule iznad ronioca dok se perajete oko njega.

Сазнајте више

Еигхт Ацре има максималну дубину од 14 м што је идеално за већину курсева обуке и пружа добре могућности за рекреативно роњење. Постоји неколико платформи за обуку на различитим дубинама око језера ако је потребно за обуку. Постоје 2 дубока улаза у језеро као и падина са оградама.

Сазнајте више

Inland ronilački sajt sa svim osnovama koje će vam biti potrebne za obuku ronilaca. Max dubina je zabeležila 19m, kafe, svlačionicu i toalete na licu mesta. Otvoreno 7 dana u nedelji.

Сазнајте више

Harvey Hadden Sports Village Pool

Базен у спортском селу Харвеи Хадден је главни базен за тренинг. Димензије 25м к 25м и са максималном дубином од око 4м, пружа довољно простора за групе за обуку роњења да се рашире и пуно простора за пливање.

Сазнајте више