Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Rooneys

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Роонеис најбоље роне напредни рониоци који су квалификовани да роне нитрокс тако да могу у потпуности да искористе спектакуларне призоре на овом гребену.

Сазнајте више

Deep Sponge - 2 Mile Reef

Napredno mesto ronjenja oko 500 metara ka morskoj strani Grebena dve milje. Deep Sponge je dobio ime po svojim ogromnim sunđerima nalik vazi. Greben je prilično ravan nagibu prema morskoj strani. Na 27 metara pada na 30 metara sa blagim zidom na morskoj strani.

Сазнајте више

Bikini

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Место за роњење у бикинију има просечну дубину од 18 м и максимално 22 м и познато је као игралиште за фотографе. Ово подручје гребена увек доноси неко изненађење као што су гологранци, луле, папирнате рибе или неке друге лепоте.

Сазнајте више

Trenches - 2 Mile Reef

Ovaj deo grebena je na morskoj strani grebena od 3 km i čini deo nagiba prema dubljem delu Grebena od 2 milje. Greben formira rov kao strukture gde se koralni greben i peščani kanali naizmenično menjaju.

Сазнајте више

Mellow Yellow, Sodwana Bay

Ово ронилачко место је лепо за рониоце почетнике, такође је доступно само чамцем. Ова локација се налази на јужном крају Бикинија и названа је Меллов Иеллов због великог броја великих јата жуте рибе пронађене у том подручју.

Сазнајте више

Jessor Canyon Cave

Dom Coelacantha. Ovaj greben je dubok ispod 100 metara i čini deo kanjona Džesor. Ovaj deo kanjona Džesor se spušta sa 90 na oko 130 metara.

Сазнајте више

Adventure Reef - 2 Mile Reef

Deo koralnog grebena na morskoj strani grebena 2 Milje sa peskom na istočnoj i zapadnoj strani. Maksimalna dubina je +- 18m sa prosečnom dubinom od 16 metara. Na tom mestu dominiraju male koralne kupole i dve istaknute plitke pećine.

Сазнајте више

Hopscotch

Ово је место за роњење за напредне рониоце и такође је доступно само вожњом чамцем. То је место за роњење које је познато по виђењу Манта зрака.

Сазнајте више

Four Buoy, Sodwana Bay

Иако је популаран за студенте и рониоце почетнике, избочине и пролази овог сајта нуде понешто за свакога. Топографија је разнолика са великим пешчаним јаругама које треба истражити, а јата чистача могу се наћи како се крију испод стеновитих изданака и малих пећина. Ово место за роњење је доступно само чамцем. Просечна дубина је 9 м са максималном дубином од 12 м - савршено за све рониоце почетнике.

Сазнајте више

Coral Gardens

Гребен се састоји од хиљада тврдих и меких корала спектакуларних боја. Тврди корали пружају уточиште бројним младим рибама. Ово је опуштајуће, сликовито роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више