Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hopscotch

Ово је место за роњење за напредне рониоце и такође је доступно само вожњом чамцем. То је место за роњење које је познато по виђењу Манта зрака.

Сазнајте више

Antons

Антонс је један од најбољих роњења у Содвани. Антонов гребен је тако назван по једном од првих ронилачких оператера у заливу Содвана (1980-их) - Антону Буцхелу. На овом гребену ћете наћи разне јаруге, дуги пролаз и громаде окружене пешчаним мрљама. Бројне врсте корала као што су меснати мекани корали, стони и спирални корали, као и шарени сунђери покривају подручје. Ово место за роњење је доступно само чамцем са просечном дубином од 12м и максималном дубином од 16м.

Сазнајте више

Rooneys

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Роонеис најбоље роне напредни рониоци који су квалификовани да роне нитрокс тако да могу у потпуности да искористе спектакуларне призоре на овом гребену.

Сазнајте више

Bikini

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Место за роњење у бикинију има просечну дубину од 18 м и максимално 22 м и познато је као игралиште за фотографе. Ово подручје гребена увек доноси неко изненађење као што су гологранци, луле, папирнате рибе или неке друге лепоте.

Сазнајте више

Trenches - 2 Mile Reef

Ovaj deo grebena je na morskoj strani grebena od 3 km i čini deo nagiba prema dubljem delu Grebena od 2 milje. Greben formira rov kao strukture gde se koralni greben i peščani kanali naizmenično menjaju.

Сазнајте више

Compass Rocks Sodwana Bay

Dubina od 16 metara. Ova oblast se sastoji od labavih stena okruženih peskom. Stene su izmeрu Stringer Grebena i Antonovog grebena. Ime je dato ovim stenama jer je ovo bilo dobro mesto za ronjenje kompas navigacije.

Сазнајте више

2 Mile Stringer

Ово место је као оаза у пустињи - 2 стеновита избочина окружена песком. Риба дивљач је редован посетилац и позната је и као расадник за младе рибе. Дом је разним створењима. Ово место за роњење је доступно само чамцем. Дубина је између 10 и 13 м и налази се иза задње линије. Најбоље је ронити у равним условима, водећи рачуна да струја није прејака.

Сазнајте више

Simons Caves and Overhangs

Ово ронилачко место има просечну дубину од 10 метара и максималну дубину од 16 метара. До места роњења се може доћи кратком вожњом чамцем. Окренут је ка обали и нуди фасцинантне врхове и дубоке пролазе.

Сазнајте више

Coral Gardens

Гребен се састоји од хиљада тврдих и меких корала спектакуларних боја. Тврди корали пружају уточиште бројним младим рибама. Ово је опуштајуће, сликовито роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Four Buoy, Sodwana Bay

Иако је популаран за студенте и рониоце почетнике, избочине и пролази овог сајта нуде понешто за свакога. Топографија је разнолика са великим пешчаним јаругама које треба истражити, а јата чистача могу се наћи како се крију испод стеновитих изданака и малих пећина. Ово место за роњење је доступно само чамцем. Просечна дубина је 9 м са максималном дубином од 12 м - савршено за све рониоце почетнике.

Сазнајте више