Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Rooneys

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Роонеис најбоље роне напредни рониоци који су квалификовани да роне нитрокс тако да могу у потпуности да искористе спектакуларне призоре на овом гребену.

Сазнајте више

Bikini

Ово место за роњење је доступно само чамцем. Место за роњење у бикинију има просечну дубину од 18 м и максимално 22 м и познато је као игралиште за фотографе. Ово подручје гребена увек доноси неко изненађење као што су гологранци, луле, папирнате рибе или неке друге лепоте.

Сазнајте више

Four Buoy, Sodwana Bay

Иако је популаран за студенте и рониоце почетнике, избочине и пролази овог сајта нуде понешто за свакога. Топографија је разнолика са великим пешчаним јаругама које треба истражити, а јата чистача могу се наћи како се крију испод стеновитих изданака и малих пећина. Ово место за роњење је доступно само чамцем. Просечна дубина је 9 м са максималном дубином од 12 м - савршено за све рониоце почетнике.

Сазнајте више

Coral Gardens

Гребен се састоји од хиљада тврдих и меких корала спектакуларних боја. Тврди корали пружају уточиште бројним младим рибама. Ово је опуштајуће, сликовито роњење за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Simons Caves and Overhangs

Ово ронилачко место има просечну дубину од 10 метара и максималну дубину од 16 метара. До места роњења се може доћи кратком вожњом чамцем. Окренут је ка обали и нуди фасцинантне врхове и дубоке пролазе.

Сазнајте више

Deep Sponge - 2 Mile Reef

Napredno mesto ronjenja oko 500 metara ka morskoj strani Grebena dve milje. Deep Sponge je dobio ime po svojim ogromnim sunđerima nalik vazi. Greben je prilično ravan nagibu prema morskoj strani. Na 27 metara pada na 30 metara sa blagim zidom na morskoj strani.

Сазнајте више

Adventure Reef - 2 Mile Reef

Deo koralnog grebena na morskoj strani grebena 2 Milje sa peskom na istočnoj i zapadnoj strani. Maksimalna dubina je +- 18m sa prosečnom dubinom od 16 metara. Na tom mestu dominiraju male koralne kupole i dve istaknute plitke pećine.

Сазнајте више

Unicorn Reef 2 Mile Reef

Maksimalna dubina od 18 metara. Ovaj greben je Ravni koralni greben sa koralnim bomijama i rovovima. Ove bomije su poželjno postavljene za Morske zlato i druge Rokkodove (Grupe). Stanica za čišćenje se javlja u većini bomija. Do ovog mesta se stiže samo brodom i nalazi se na grebenu 2 Milje, u zalivu Sodvana.

Сазнајте више

Antons

Антонс је један од најбољих роњења у Содвани. Антонов гребен је тако назван по једном од првих ронилачких оператера у заливу Содвана (1980-их) - Антону Буцхелу. На овом гребену ћете наћи разне јаруге, дуги пролаз и громаде окружене пешчаним мрљама. Бројне врсте корала као што су меснати мекани корали, стони и спирални корали, као и шарени сунђери покривају подручје. Ово место за роњење је доступно само чамцем са просечном дубином од 12м и максималном дубином од 16м.

Сазнајте више

Mellow Yellow, Sodwana Bay

Ово ронилачко место је лепо за рониоце почетнике, такође је доступно само чамцем. Ова локација се налази на јужном крају Бикинија и названа је Меллов Иеллов због великог броја великих јата жуте рибе пронађене у том подручју.

Сазнајте више