Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Cromhall Quarry

Идеално лоциран одмах поред аутопута М5 у Јужном Глостерширу, Слицкстонес Куарри (његово право име) је идеално место за обуку и за рониоце почетнике, дубине варирају у води од 1м-16м, Видљивост варира у зависности од доба године.

Сазнајте више

National Dive Center

НДАЦ је ронилачка локација која нуди роњење свима без обзира на ниво искуства. Дубина варира између 6 и 76 метара. НДАЦ има широк спектар ствари које треба погледати, укључујући хеликоптер Вессек МК5 и авион БАЕ 146, да споменемо само неке.

Сазнајте више

Bombarden Unit (Wreck)

Ова олупина је потонула на два дела, други део је око 150 метара југоисточно. Могу се видети велики метални резервоари и неки равни лимови. Налази се на 12 м дубоко у меком, муљевитом кревету, а олупина је висока око 3 м.

Сазнајте више

Black Hawk Liberty (Wreck)

Блацк Хавк је популарно роњење на олупине у области Веимоутх. Прамчани део брода слободе Блацк Хавк налази се у заливу Варбароу на дубини од 16 метара. Крмени део се сместио око 55 м неколико миља даље. Одлична олупина за почетнике и искусне рониоце.

Сазнајте више

British Inventor (Wreck)

Прилично равна олупина, која се састоји од плоча и других олупина. Потонуо је само прамчани део брода, остатак је одвучен и поправљен. Дубина је 17м на претежно пешчаном и шљунковитом дну.

Сазнајте више

Spaniard/Encuri (Wreck)

Унутар спољашњег лукобрана, ово је још једна фантастична олупина за почетнике или оне који желе негде да провере опрему, тестирају вештине или једноставно крену на „лако“ роњење. Максимална дубина је 14м, иде до 7м.

Сазнајте више

Countess of Erne

Ovo je parobrod sa veslom izgrađen krajem 1800-ih. Pred kraj svog života korišćena je kao barћa za prevoz uglja do bojnih brodova usidrenih u luci. 1935. godine je razneta iz usidrenja i završila je slupana uz probijajući zid gde je i ostala.

Сазнајте више

M2 (Wreck)

Веома популарно роњење, али ограничено због свог положаја и локалних струја и плиме. Лежи усправно на морском дну на дубини од око 32м и пење се до око 18м.

Сазнајте више

Balaclava Bay

Почевши од платформе од 6 м, ово је одлично место за дрифт роњење. Пливајући даље од обале, рониоци могу да бирају дубину, мада је већина занимљивих ствари у плићим пределима.

Сазнајте више

Alex Van Opstel (Wreck)

Ова олупина је била белгијски путнички брод потопљен у мину 15. септембра 1939. Дубина је око 27 метара. У том подручју постоје јаке струје па се мора заронити током слабе плиме! Крмени део се одломио и сада се налази на око 100 метара од остатка олупине.

Сазнајте више