Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Nabaibai Passage

Скривен између два велика гребена, ово роњење у пећини нуди узбудљиву авантуру у непознато. Док користите бакље да осветлите пут, погледајте нека од створења која се крију унутра и уживајте у лаганом, али узбудљивом зарону.

Сазнајте више

Barracuda Drift

13 минута од ронилачког центра је наше најузбудљивије дрифт роњење. Добро и за отворене воде и за напредне, уживајте у лебдењу дуж гребена прекривеног коралима уз помоћ сталне струје како бисте олакшали рад! МАКСИМАЛНА дубина је око 30м.

Сазнајте више

Sand Patch

На само 5 минута вожње чамцем од обале и ушушкан између процепа у гребену налази се мала „пешчаница“. Место за роњење се налази на 18М и има ужад постављене на дну конопа за привез на 12м и 18М за рониоце да се држе и гледају како се ајкуле хране! Околни гребен је такође дом добре мешавине биодиверзитета.

Сазнајте више

The Wall

Ovo ronjenje na Zidu je manje od 2 minuta vožnje brodom i sačinjeno je od strmog zida sa jedne strane i bomija sa druge strane. Sa pećinskim prolazima i plivanjem, ovde ima mnogo toga da se vidi i uradi.

Сазнајте више

Lionfish Reef

Odmah pored plaže, ovaj ronilački sajt sadrži prelepu topografiju i plitke peščane zadnjice, idealne za kurseve. Malo do nikakve struje je dodatna radost ronjenja ovde.

Сазнајте више

Turtle Wall

Ovaj deo grebena se nalazi na samo nekoliko stotina metara od plaže i nudi veoma lako ronjenje na početničkom nivou. Ima plitke bomije i mnogo zanimljivih pukotina u grebenu za istraživanje.

Сазнајте више

The Aisle

Udaljeno 5 minuta vožnje brodom je prelepo ronjenje na zidu. Obmotavanje oko grebena suknje, Prolaz počinje veoma duboko i polako postaje plići dok ronite iza ugla, u lagunu.

Сазнајте више

Pinnacle

Ovo duboko ronjenje je kratka vožnja brodom i nalazi se malo dalje od glavnog grebena. Skoro kao da skačete u duboko plavo, ovo mesto ronjenja počinje na 15 metara i ide sve do 35 metara na jednom koralnom vrhuncu.

Сазнајте више

Golden Reef

Пронађен дуж јужног зида гребена острва Јанука налази се златни гребен. На ивици гребена, ово постепено спуштање угошћује много различитих корала и риба. Лако је доступан чамцем са само 10 минута вожње од обале. Почевши плитко, полако се сужава до дубље дубине од око 35 м.

Сазнајте више

Scott’s Reef

Скотов гребен је лако доступан чамцем и удаљен је само 15 минута путовања. По уласку, могао би изгледати као веома стрм зид, али пливајте 2 минута у оба смера и можете почети да откривате пукотине и углове гребена. Почиње плитко, али се спушта до максималне дубине од 39 м.

Сазнајте више