Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Vitabad

Hotel Vita Scheldebad u Temseu nudi sportski bazen, bazen sa uputstvima, tobogan i virove. Idealan je za početnike i napredne ronioce da unaprede veštine.

Сазнајте више

Put van Ekeren

Бунар домена Екерен или Муисбрук је одлично место за извођење тренинга зарона. Видљивост је обично прилично добра и нема струје за разматрање.

Сазнајте више

De Nekker

Rekreativni centar Nekker, površine 65 hektara, poseduje jezerce, delimično prirodno i zaštićeno, delom od vađenja E-19 građevinskog peska. Jezerce za ronjenje površine 30 hektara udvostručuje se kao mesto za plivanje, surfovanje i pecanje, sa prostranom plažom. Susedni sadržaji uključuju učionice, prostorije za presvlačenje i bar.

Сазнајте више

Blaarmeersen

Ово ронилачко место налази се у истоименој рекреативној зони. Молим обратите пажњу! Овде можете ронити само са дозволом. То је лепо и разнолико место са разним објектима као што су ронилачко звоно и платформе.

Сазнајте више

Bergse Diepsluis

Бергсе Диепслуис, такође познат као Оестердам или Тхоолсе Гат од стране локалних ронилаца, је веома приступачно место и омогућава рониоцима да се упознају са чудима Националног парка Оостерсцхелде. Овај сајт има мало или нимало струје због своје локације, што га чини идеалним местом за почетнике.

Сазнајте више

Strijenham

Ako želite tiho ronjenje ili noćno ronjenje, Strijenham je pravo mesto za to. Možete čak i da ronite van plime ako želite, ali ponekad morate da uzmete u obzir umerenu struju.

Сазнајте више

Vuilnisbelt - Tuttelhoek

To je prelepo mesto teško vegetirano između 3 i 15 metara, dublje je manje vegetacije sa peščanim dnom ispod 22-23 metra. Ulazak u vodu je ovde izazov (ronjenje pri niskoj plimi se stoga ovde ne preporučuje) i struja ovde ponekad može biti malo jača.

Сазнајте више

Gorishoek De Punt

Gorishoek sa max 40m ne za svaki pocetak ronioca. Ulaziš u vodu na mestu pristaništa. Leva strana je zabranjena oblast za ronioce. Isplivajte duž pristaništa, a onda napravite turu. Možete se vratiti na drugu stranu, ali pazite da ne uđete u rutu isporuke za luku.

Сазнајте више

Wemeldinge Oost-Linda

Onda moraš da pešačiš do tačke pristaništa i uđeš u vodu tamo. Prvu polovinu vašeg ronjenja možete potrošiti na levu stranu pristaništa, koje se nastavlja pod vodom. Ali pobrinite se da pređete pristanište pre skretanja. Struja spolja može biti prilično jaka, a vidljivost loša.

Сазнајте више

Kleine Stelle

Mesto je dobilo ime po kampu, idite u vodu preko puta parkinga, nedostatak ovde je prilično plitka peščana obala, pri niskoj plimi ima samo metar vode. 100 metara je zid koji se sastoji od kamenja koje je lepo preraslo, čak i na dubinama do 25 metara. Savet je ronjenje na visokoj plimi.

Сазнајте више