Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Scouffleny

Некадашњи каменолом плавог камена, каменолом нуди различите платформе и омогућава роњење за све нивое ронилаца. СЦОУФФЛЕНИ је дугачак 750м и широк 250м, 15ха воде, максимална дубина 44м.

Сазнајте више

De Nekker

Rekreativni centar Nekker, površine 65 hektara, poseduje jezerce, delimično prirodno i zaštićeno, delom od vađenja E-19 građevinskog peska. Jezerce za ronjenje površine 30 hektara udvostručuje se kao mesto za plivanje, surfovanje i pecanje, sa prostranom plažom. Susedni sadržaji uključuju učionice, prostorije za presvlačenje i bar.

Сазнајте више

Sportoase Philipssite - Leuven

Ronjenje je moguće samo kroz školu ronjenja. Podzemni parking je dostupan na pešačkoj udaljenosti, a ovaj parking je plaćen. Bazen ima maksimalnu dubinu od 3,80m

Сазнајте више

Carrière Trois Fontaines

У очаравајућем и ексклузивном окружењу, дођите и откријте подводни свет некадашњег каменолома кварцита или искористите изузетну поставку да организујете своје догађаје на плутајућем понтону.

Сазнајте више

Dongelberg

Ovo je lepo svestrano mesto. Na dnu se nalaze brojni predmeti, kao što su autobus, bicikl i avion, a iskopavanje je raznovrsno. Zidove takođe vredi ispitati. Ovde možete naći mnogo života.

Сазнајте више

Vitabad

Hotel Vita Scheldebad u Temseu nudi sportski bazen, bazen sa uputstvima, tobogan i virove. Idealan je za početnike i napredne ronioce da unaprede veštine.

Сазнајте више

Provinciaal Domein de Ster

У Синт-Никлаасу налазимо провинцијски домен Де Стер. Ова ронилачка локација доступна је и почетницима и напредним рониоцима. Видљивост варира од ограничене до разумне.

Сазнајте више

Carriere du Flato - Floreffe

Дугачак је 280 метара и широк 80 метара, простире се на нешто више од 2 хектара, са максималном дубином од 13 до 16 метара, у зависности од варијација у подземним водама, и просечном дубином од 8 до 13 метара.

Сазнајте више

Put van Ekeren

Бунар домена Екерен или Муисбрук је одлично место за извођење тренинга зарона. Видљивост је обично прилично добра и нема струје за разматрање.

Сазнајте више

Carrière de Dour

Površina od oko 10 ha, kamenolom Dour je kamenolom krede. Ima dubinu od 18 do 20 m. Nekoliko visoravni različitih visina od krštenja do istraživanja.

Сазнајте више