Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Barbora

Jezero u zaostavcima posle iskopavanja smeđeg uglja, koje se spontano napunilo sedamdesetih godina prošlog veka. U vodi ima mnogo atrakcija koje je napravio čovek, kao što su kajson, saobraćajna nesreća, statue i istovremeno platforma za obuku.

Сазнајте више

Dresden - Kiesgrube Leuben (Nordgrube)

У језеру мреже од шкољки, остаци грађевинске приколице, моторни чамац, мотоцикл и још много тога. Доступно преко Пирнаер Ландстрассе, Леубенер Страßе и Ам Фуцхсбау 1 у 01279 Дрездену. Питања о коришћењу и улазницама преко Тауцхтрефф Дресден, тел. (0351) 3109110.

Сазнајте више

Bazén Mělník

Zatvoreni bazen je 12,5 x 25 m sa dubinom od 1,2 - 4 m. - otvoren tokom zime. Otvoreni bazen - dva bazena - 50 x 20 m sa maksimalnom dubinom od 2 m i drugi sa dubinom od oko 1,5 m - otvoren u letnjoj sezoni

Сазнајте више

Steinbruch Riesenstein

Језеро каменолома Ризенштајн у Мајсену са ронилачким центром. Са максималном дубином воде од 18 метара, језеро каменолома је савршена вода за роњење за све рониоце. Водена површина је идилично смештена усред Мајсена. Под водом можете очекивати видљивост између 4 и 15 метара током целе године.

Сазнајте више

Haustein Steina

Ово ронилачко место је некадашњи каменолом гранита, који је затворен 1970. године, а стенска платформа одмах иза улаза је на дубини од 5 м и идеална је за ронилачке вежбе за почетнике. Олупина, некадашњи трајект на Елби „Мухлберг“, налази се на 20 метара.

Сазнајте више

Steinbruch Pinkvoss, Kirchberg

Каменолом „ПИНКВОСС“ налази се на граници града Кирхберга, директно на Ленгенфелдер штрасе. Користи се као место за рекреативно роњење више од 60 година!

Сазнајте више

Prelle Quarry

Бивши каменолом гранита Преллесее се такође зове Кеселбрух. Дубина воде је 46,5 м са површином од 1,8 хектара. Видљивост је обично 6 - 12м. Приступ је регулисан доделом кључева. Регистрација и одјава се обично врши преко ронилачког центра Стеина.

Сазнајте више

Glück Auf Schwimmhalle

Сала за пливање је за амбициозне пливаче, рониоце и рониоце. Додатна времена за пливаче перајама приказана су у радном времену. Користите за спортско роњење само преко клубова!

Сазнајте више

Potápěčská jáma Divers

Базен за обуку се налази у Акуапалаце Прагуе Честлице. Дубока је 8 метара, за обуку и вежбање постоји плитки део дубине 1,5 метара и метални плато на дубини од 4 метра.

Сазнајте више

Tauchbasis Sparmann

Tauchbasis Sparmann je neukusni kamenolom u gradu Kamenz. Na oko sedamdeset metara, sadašnje jezero je drugo najdublje telo vode u Saksoniji i jedno od najdubljih u Nemačkoj. Bazna zgrada, kompresoretska soba, spoljni i unutar ronilačkih stolova, sve što ronilačko srce želi.

Сазнајте више