Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Vaagali Faru South

Prelepo ronjenje kanala sa opcijom ronjenja spoljašnjeg grebena. Veoma lepi koralni blokovi okruženi peščanim delovima kanala. Dubina između 5 i 20 metara. Baklja i kamera preporučeni.

Сазнајте више

Vaagali Kandu

Ово је добар дрифт роњење у каналу Ваагали. Гребен почиње на 5 метара и спушта се до пешчаног дна до 28 метара. Много препуста се налази између 10-20 метара са црним и меким коралима. Топло се препоручује светло за роњење.

Сазнајте више

Magu 2

Када струја почне да долази са западне стране атола, боље је да не пропустите ово спектакуларно место за роњење! То је врхунац а тхила, али веома велик са плитким гребеном. Ово ронилачко место има једну од најбољих комбинација живота рибе од веома малих до веома великих.

Сазнајте више

Vaagali Caves

Ово роњење се налази на западној страни овог атола са обиљем живописног живота рибе и невероватним карактеристикама препуста. Формације овог гребена и канала представљају територију наполеоновог грбача и шкарпина, заједно са баракудама.

Сазнајте више

Kani Corner

Овај спољни гребен се назива и „балкон“ и садржи велике рибе. Предео је прелеп са доста малих препуста на 20 метара. Бакље се препоручују. Ово место је углавном уроњено у струји исток-запад.

Сазнајте више

Vaagali Thila

Мала тила у каналу Ваагели. Можете га заронити у року од једног сата. Тхила има много блокова и лепих тераса. Врх тиле је на 10 метара.

Сазнајте више

Rannalhi Caves

Спуст се налази на углу и на спољном гребену са пуно малих и веома великих препуста који чине 5 до 20 метара. Умутите корале унутар канала и многе анемоне.

Сазнајте више

Appa Thila

Аппа Тхила је велики гребен у унутрашњости атола. Западна страна гребена је прелепа тераса са пуно меких корала. За 60 минута могуће је препливати пола локације. На источној страни се виде мали препусти. Одлична локација за роњење за фотографе.

Сазнајте више

Admiral 3

Адмирал 3 се налази на северној страни Раналхија на спољном гребену у каналу. То је зид који почиње на 7 метара, а спуштање се наставља до 28 метара. Постоји добра шанса да видите велике рибе на улазу у канал.

Сазнајте више

Rannalhi Kuda Giri

Мали Гири са прелепим коралним блоковима на западној страни. Овај гири је прекривен пољима анемона и различитим врстама риба анемона. Лако роњење.

Сазнајте више