Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Admiral 3

Адмирал 3 се налази на северној страни Раналхија на спољном гребену у каналу. То је зид који почиње на 7 метара, а спуштање се наставља до 28 метара. Постоји добра шанса да видите велике рибе на улазу у канал.

Сазнајте више

Rannalhi Jetty

Rannalhi Jetty leži na severnom vrhu ostrva Rannalhi - najlakša ulazna tačka bi bila sa same plaže. Podvodna topografija nudi maksimalnu dubinu od 25 metara, struktura grebena stvara razne rupe od grebena sa peščanim dnom, okružene koralnim blokovima i nekoliko manjih Girisa za ronjenje.

Сазнајте више

Rannalhi House Reef

Ово је веома добро место за роњење за све врсте ронилаца, почевши од благог нагиба у пешчаном дну, а затим прелазимо на гребен који је прилично распрострањен, са максималном дубином од 17 метара. Пошто је то и расадник за малолетнике, неки тревали долазе да се хране.

Сазнајте више

Admiral 1

Ово је спољни гребен који се обично рони на западној страни са пуно малих камених корала. Између северног и јужног гребена налази се мала Тхила. Прилично је узбудљиво прећи мале канале.

Сазнајте више

Rannalhi Kuda Giri

Мали Гири са прелепим коралним блоковима на западној страни. Овај гири је прекривен пољима анемона и различитим врстама риба анемона. Лако роњење.

Сазнајте више

jumako thila

Dugačak unutrašnji greben sa različitim koralnim blokovima i peščanim delovima. Mnogi stoni korali i tvrda koralna formacija sa dubinom variraju između 2 i 24 metra.

Сазнајте више

Appa Thila

Аппа Тхила је велики гребен у унутрашњости атола. Западна страна гребена је прелепа тераса са пуно меких корала. За 60 минута могуће је препливати пола локације. На источној страни се виде мали препусти. Одлична локација за роњење за фотографе.

Сазнајте више

Aquarium

Zaštićena oblast zaliva sa prelepim grebenom, belim peščanim zakrpama i koralnim strukturama za svaki nivo. Od početnika do naprednih ronilaca, savršeno za lako uživanje u ronjenju.

Сазнајте више

Vale Giri

Giri srednje veličine sa puno prelepih mekih korala na južnoj i istočnoj strani. Razne peščane oblasti sa blokovima i lepim stonih korala. Idealno mesto i za gnjurce.

Сазнајте више

ihi reef

Lako zaronite na spoljašnji grebenski zid sa mnogo morskog života da vidite i pronađete do dubine od 20 metara. Prelepi overhangovi između 8 i 18 metara. Veoma lepo za podvodnu fotografiju. Baklja je preporučljiva.

Сазнајте више