Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Rothsee, Südufer

Улаз са јужне обале Ротхсееа налази се у непосредној близини паркинга код ресторана и игралишта. Типичне воде за обуку у округу Нирнберг. Одређени прописи и закони се морају поштовати, препоручујемо да се унапред обратите центру за обуку ССИ у близини језера.

Сазнајте више

Fürthermare

Спортски базен Фуртхермаре је идеално место за обуку за рониоце, рониоце и рониоце на дах; са два базена и укупно три различита опсега дубине, то је савршена платформа за обуку за сесије у базену не само за ОВД курсеве.

Сазнајте више

Happurger Baggersee

Happurger Baggersee je u nirnberškoj oblasti. Veličina oko 350 x 150 metara. Maksimalna dubina 8 metara. Ulaz je blizu stanice za spasavanje na vodi. Sezonski se otvaraju restoran i toaleti. Ovaj sajt ne treba pomešati sa Happurger Stausee, pošto je tamo zabranjeno ronjenje.

Сазнајте више

Murner See Rutsche

На јужној обали језера Мурнер Сее, некадашњег површинског рудника лигнита, налази се улаз „Тобоган“. На око 5 ма висине почиње тобоган металног материјала који се спушта до дубине од око 40 м. У плитком подручју налази се и прелепа подводна шума. Кисела вода пружа углавном добру видљивост.

Сазнајте више

Murner See Holzturm

На северној обали Мурнер Сее-а, некадашњег површинског копа мрког угља, наћи ћете улаз „Холзтурм“ / „Ауссицхтстурм“. Након улаза са леве стране, наћи ћете 20 м степенасту рударску платформу са много малих „значаја“ изнад 10 м. Од улаза право уже води у дубину.

Сазнајте више

Murner See Badeplatz

Језеро Мурнер је рекреативно водно тело у округу језера Горњи Палатинат са површином од око 90 хектара. Иако није тако велико и познато као Стеинбергер Сее, лети га посећују купачи, рониоци, љубитељи водених спортова и кампери, пошто су обале рекултивисане.

Сазнајте више

Murner See, Süd

Бивши рудник мрког угља. Улазак са обале, место роњења, због дубине, погодније је за напредне и стручне рониоце као и за техничке рониоце. Почетницима је тешко да се тамо оријентишу.

Сазнајте више

Murner See

Ова локација је углавном погодна за напредније рониоце због дубине од 45 метара. Можете видети „Пингуинграбен“ са „Пингвином“ који стоји на око 20 метара, пратити до око 32 метра, а затим постаје плићи.

Сазнајте више

Murner See, Plattform Nordwest Ufer

Постоји неколико платформи за роњење на различитим дубинама, погодних за студенте ОВД и друге курсеве. Улаз је дизајниран тако да буде лако доступан за почетнике.

Сазнајте више

Murner See, Liegewiese Ostufer

На око 20 метара од обале налазе се 2 платформе, на 1 метар и 2,7 метара дубине, које су одличне за обуку почетника. Одлично и за све тренинге у ограниченим отвореним водама.

Сазнајте више