Роњење у Танзанији

Поред роњења и планине Килиманџаро у Танзанији има много тога да се види и уради. Ова земља је дом (барем делимично) три велика афричка језера. Језеру Викторија, језеру Малави и језеру Тангањика се може приступити из Танзаније. У земљи се говори преко 100 језика, иако је свахили службени језик, а енглески се такође често учи и користи.

Уједињена Република Танзанија је држава која се налази на југоисточној обали Африке и позната по свом сафарију колико и по томе што је дом планине Килиманџаро, која је највиша планина на афричком континенту. Танзанија је такође земља богатства испод површине воде, са обалом Индијског океана и спектакуларним Занзибарским архипелагом који обећавају чисту воду и невероватну разноликост када је у питању морски живот. Овде се такође могу наћи велика афричка језера у рифт долини, што значи да рониоци могу да бирају између невероватног роњења на језеру, роњења са обале и даске за даску.

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Танзанији

Ронилачке локације у Танзанији

Информације о путовању за Танзанију

Тип прикључка за напајање

 

D, G

Валута

 

TZS

Jezik

 

en, sw

Електрична енергија

 

220V

Временска зона

 

UTC-05:00 - UTC-03:00

Мрежни провајдер

 

Airtel/ZAIN/Celtel, Halotel/Viettel Ltd, TIGO/MIC, Zantel/Zanzibar Telecom

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!