Роњење у Сингапуру

Сингапур је острвски град-држава која се налази у југоисточној Азији; глобални финансијски центар и кључна локација за образовање, здравство, туризам и трговину. Ова земља је закорачила у очување многих природних резервата како би задржала своју фауну и флору. Главна башта земље, Сингапурска ботаничка башта, сматра се УНЕСЦО-вом светском баштином. Можете очекивати да ћете пронаћи прелепу земљу са тропском климом.

Сингапур је дивна дестинација за роњење. Док сви планирају да посете Сингапур због његове уметности и живописних четврти, Пулау Ханту, такође познат као Острво духова, је скривени драгуљ, који се налази јужно од Сингапура и састоји се од два главна острва. Очекујте да ћете бити задивљени количином изванредног макро живота који се налази у прљавим водама. Све што вам треба је 45-минутни једнодневни излет бродом који полази из ужурбаног града. Просечна видљивост је око 28 метара дубине (91,9 стопа), а температура воде је обично топла. Очекују вас подводне пећине, тунели и егзотични морски живот.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације које треба посетити у Сингапуру

Чињенице о Сингапуру

Тип прикључка за напајање

 

C, G, M

Аеродроми

 

SIN

Валута

 

SGD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

230 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC+08:00

Мрежни провајдер

 

Singtel, Starhub

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!