Роњење на Новом Зеланду

Као позадина многих играних филмова попут серије Господар прстенова, Нови Зеланд је познат по задивљујућим пејзажима и различитим пејзажима. Са више од 1.500 км обале у распону од идиличних суптропских увала до снежних фјордова, није ни чудо зашто је роњење на Новом Зеланду фантастично. Већина градова је дуж обале, а ви никада нисте даље од неколико сати вожње до океана!

Острва Новог Зеланда обилују богатом културом Маора и природним лепотама. Са два велика главна острва и преко 700 мањих, нема мањка места за истраживање. Роњење на Новом Зеланду је једнако импресивно и спектакуларно као и његов пејзаж, са разним жаришним тачкама за роњење раштрканим широм земље које нуде невероватно различите могућности роњења. Многи сматрају да је морски резерват Острва сиромашних витезова на северу ненадмашан по својој задивљујућој подводној топографији. Полуострво Коромандел је познато по заљубљеницима у вожњу чамцем, а даске у Фјордланду нуде јединствен пејзаж који одузима дах рониоцима који траже удаљеније искуство роњења.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места на Новом Зеланду

Ронилачке локације које треба посетити на Новом Зеланду

Чињенице о Новом Зеланду

Тип прикључка за напајање

 

I

Аеродроми

 

AKL

Валута

 

NZD

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

240 V

Временска зона

 

UTC+12:00

Мрежни провајдер

 

2degrees, Spark/NZ Telecom, Vodafone

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!