Роњење у Јапану

Смештен у источној Азији, Јапан је острвска држава која се састоји од јапанског архипелага и острва Нансеи, острва Изу и острва Огасавара. Јапан је познат по томе што је веома сигурна и чиста земља са богатом културом и снажном економијом. Токио, главни град Јапана, је главни град поп културе и производње електронике.

Јапан покрива површину од 3.000 км са хладнијом климом на северу и топлијом, блажом климом на југу. Унутар овог широког подручја, клима и температура воде могу значајно да варирају од региона до региона. Као резултат тога, сваки регион има свој јединствени екосистем, који нуди широк избор роњења, од роњења на леду на Хокаиду до тропског роњења на Окинави. Ту су и сјајна слатководна окружења као што су језера и реке са обиљем пећина и олупина бродова за истраживање. Јапан је познат по четири различита годишња доба на копну, али рониоци такође могу искусити ове сезоне под водом.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Јапану

Ронилачке локације у Јапану

Путне информације за Јапан

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Аеродроми

 

KIX, ITM, NRT, HND

Валута

 

JPY

Jezik

 

ja

Електрична енергија

 

100 V / 50 Hz / 60

Временска зона

 

UTC+09:00

Мрежни провајдер

 

NTT Docomo, SoftBank Mobile Corp

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!