Роњење у Ирској

Назван Смарагдно острво са добрим разлогом, бујни зелени пејзаж Ирске је богат историјом, легендама и запањујућим природним чудима попут Мохерових литица и Пута дивова. Омиљена дестинација за филмске ствараоце, запањујући пејзаж земље је позадина за многе филмове, као што је серијал Ратови звезда. Љубитељи хране и пића воле Ирску због њеног богатог наслеђа и поносних људи који нуде неке од најбољих пивара и дестилерија у Европи.

Сједећи на рубу западноевропског континенталног појаса, мала острвска држава Ирска лежи окупана нијансама зелене и плаве од неба до копна и мора. Иако се често не сматра дестинацијом за роњење, Жак Кусто је једном изјавио да је роњење у Ирској једно од најбољих роњења на свету. Опрана водама богатим хранљивим материјама струје Голфске струје, земља подржава разноврстан спектар аутохтоних и посећујућих морских животиња, укључујући велики број ајкула у пролеће и лето. Ирска Република је такође сан рониоца са преко 10.000 олупина које покривају дно океана од подморница из Другог светског рата до шпанских галија.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Ирској

Ронилачке локације које треба посетити у Ирској

Чињенице о Ирској

Тип прикључка за напајање

 

G

Аеродроми

 

BFS, BHD, ORK, DUB

Валута

 

EUR

Jezik

 

en

Електрична енергија

 

/ 230V 50Hz

Временска зона

 

UTC

Мрежни провајдер

 

eircom Ltd, Three/H3G, Vodafone Eircell

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!