Роњење у Цурацао

Цурацао, скривени драгуљ на Карибима, нуди фантастично роњење и роњење, невероватне плаже и сунчану климу са благим поветарцем током целе године. Ово острво се налази 12 степени северно од екватора, испод појаса урагана. Главни град, Вилемстад, налази се на Унесковој листи светске баштине са живописном холандском колонијалном архитектуром, па обавезно понесите фотоапарат. Вилемстад је такође дом плутајућег моста краљице Еме и моста краљице Јулијане високог 185 стопа (56 метара).

Један од најздравијих коралних гребена на Карибима може се наћи на Курасау. Веома близу обале, наћи ћете многе напредне коралне гребене са обилним морским животом. Острво Цурацао је познато по многим лако доступним роњењима на обали која су раштркана дуж прелепе јужне обале. Ова дестинација је такође позната по својим бројним локацијама за роњење, до којих се може доћи само удобношћу роњења са чамца. Рониоци свих нивоа су добродошли у Цурацао током целе године, јер вода овде има одличну видљивост и топле температуре. Крените на западну тачку и источну страну Цурацао-а и зароните у кристалне воде да бисте видели нетакнуте гребене светске класе.

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у Курасау

Информације о путовању за Цурацао

Тип прикључка за напајање

 

A, B

Валута

 

ANG

Jezik

 

en, es, nl

Електрична енергија

 

127 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC-08:00 - UTC-04:00

Мрежни провајдер

 

Polycom N.V./ Digicel

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!