Роњење у Аргентини

Јужноамеричка земља Аргентина је земља разноликих пејзажа и топографије како изнад тако и под водом, од прерија и пустиња до планина прекривених снегом и раскошних прашума - контрастна окружења покривају ову прелепу земљу. Аргентина чини највећи део јужне половине Јужне Америке, граничи се са планинама Анда на западу и Атлантским океаном на истоку. Са преко 4000 километара атлантске обале, у Аргентини постоји много могућности за роњење.

Роњење у Аргентини требало би да буде на сваком авантуристичком рониоцу. Ова разнолика земља нуди различита окружења за роњење од суптропских гребена у северном Атлантику до субполарних вода дуж аргентинске обале Патагоније. Топле, мирне, чисте воде североисточног региона нуде рониоцима шарене гребене пуне живота рибе. Међутим, већина људи путује овамо због узбудљивог, јединственог роњења које аргентинска Патагонија може да понуди. Иако температура воде у Патагонији варира између 9-11 степени Ц, 8-2 степена на крајњем југу, роњење у хладним водама се исплати када наиђете на бројне морске лавове, мигрирајуће јужне китове и џиновске бескичмењаке који чине овај регион познатим. Дакле, узмите своје суво одело и планирајте своју аргентинску ронилачку авантуру већ данас!

Истакнути центри за обуку

Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Истакнута места у Аргентини

Чињенице о Аргентини

Тип прикључка за напајање

 

C, I

Аеродроми

 

EZE

Валута

 

ARS

Jezik

 

es

Електрична енергија

 

220 V / 50 Hz

Временска зона

 

UTC-03:00

Мрежни провајдер

 

Claro/ CTI/AMX, Movistar/Telefonica

Откријте чуда дубине уз ССИ блог

Уроните у SSI блог, откључавајући чуда скривена испод таласа. Придружите нам се на узбудљивом путовању истраживања и образовања док урањамо у најновије увиде, узбудљиве ронилачке авантуре и посвећене напоре очувања који осветљавају изузетну лепоту подводног света. Спремни да направите прскање? Уронимо заједно!