Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Tolo (13)

Налази се у малом плитком заливу са коралном плажом. Такође познат као „Ол' Блуе“ због јарко плаве боје воде. Погодно и за нерониоце због мале плаже.

Сазнајте више

Bloodlet (12)

Greben je ovde skoro nemoguće dohvatiti sa obale, tako da to mora da se uradi ronilačkim brodom! To je prelep, ali strm greben sa peščanim platoom.

Сазнајте више

Bon Bini na Kas (15)

Ово место је доступно само чамцем, а превод са Папиаментуа је добродошао кући. То је прелепо смештен гребен који вреди и плитко и дубоко.

Сазнајте више

Rappel (11)

U prošlosti ste mogli da se spustite ovde koristeći konopac, zbog čega sajt još uvek duguje svoje ime. Danas možete ići na ronjenje brodom samo na ovom mestu. Greben ima predivan oblik i koral oduzima dah.

Сазнајте више

La Dania’s Leap (10)

Do ovog mesta se može stići samo brodom. Da li još uvek želiš da roniš na obali? Usudi se da skočiš i zaroniš do Karpate. To je strmi zid do 30 metara, praćen peščanim platoom i sledećim zidom do oko 60 metara.

Сазнајте више

Thousand Steps (16)

Хиљаду корака је једно од најпознатијих ронилачких локација на целом Бонаиру. Паркинг за ову локацију је на врху литице где се спуштате низ 67 степеница са својом опремом да бисте приступили плажи. Дугачак низ корака је место где ова страница добија име. Прелепа локација за роњење.

Сазнајте више

Karpata (9)

Многи сматрају Карпату једним од најбољих ронилачких локација на Бонаиреу. Познат је по својој спектакуларној видљивости и лепој топографији. Гребен је прекривен здравим меким и тврдим коралима и гребен има прелеп облик. Обавезно роните док сте у Бонаиреу!

Сазнајте више

Weber’s Joy (17)

Налази се у „Вештичјој колиби“. Добар паркинг и лак улаз са камене стазе и преко пешчане плаже. Добро заклоњен. Одличан сајт са макроима. Пуно сунђера.

Сазнајте више

Jeff Davis Memorial (18)

Ovo ronilačko mesto nalazi se na početku severne rute i dobilo je ime po ronilačkom lekaru Džefersonu C. Dejvisu koji je ovde umro. Imajte na kraju veliki korak niže.

Сазнајте више

Kalli’s Reef (19)

Kalin greben je mesto za ronjenje brodom. Tamo možete ći sa obale, mada ulazak u vodu nije lak. Ostavljaš vodu na sred susednog mesta ronjenja

Сазнајте више