Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Weber’s Joy (17)

Налази се у „Вештичјој колиби“. Добар паркинг и лак улаз са камене стазе и преко пешчане плаже. Добро заклоњен. Одличан сајт са макроима. Пуно сунђера.

Сазнајте више

Kalli’s Reef (19)

Kalin greben je mesto za ronjenje brodom. Tamo možete ći sa obale, mada ulazak u vodu nije lak. Ostavljaš vodu na sred susednog mesta ronjenja

Сазнајте више

Oil Slick Leap (20)

Ово ронилачко место је лако доступно роњење на обали одмах изван центра града. Постоји последњи за лак улазак и излазак из воде. Изузетно лака ронилачка локација за навигацију и одлична за све нивое ронилаца.

Сазнајте више

Thousand Steps (16)

Хиљаду корака је једно од најпознатијих ронилачких локација на целом Бонаиру. Паркинг за ову локацију је на врху литице где се спуштате низ 67 степеница са својом опремом да бисте приступили плажи. Дугачак низ корака је место где ова страница добија име. Прелепа локација за роњење.

Сазнајте више

Barcadera (21)

Ово место се налази испред округа Санта Барбара и стога није доступно са обале. Време је за роњење чамцем! Зид се овде наставља од 10 до око 40 метара.

Сазнајте више

Bon Bini na Kas (15)

Ово место је доступно само чамцем, а превод са Папиаментуа је добродошао кући. То је прелепо смештен гребен који вреди и плитко и дубоко.

Сазнајте више

Andrea II (22)

Лако доступна локација за роњење на обали са хладовином и паркингом недалеко од улазне тачке. Ово је велико место за роњење, тако да се овде никада не осећа гужва.

Сазнајте више

Country Garden (14)

Sa krečnjačkim formacijama, Country Garden je veoma preporučljiv. Razne ribe plivaju okolo i odavde. Imajte u noti da je to pravo mesto za ronjenje brodom koje ne možete posetiti sa obale.

Сазнајте више

Tolo (13)

Налази се у малом плитком заливу са коралном плажом. Такође познат као „Ол' Блуе“ због јарко плаве боје воде. Погодно и за нерониоце због мале плаже.

Сазнајте више

Andrea I (23)

Непосредно низ плажу од свог сестринског места, Андреа ИИ, Андреа И је најпознатији по својим прелепим коралним формацијама са плочастих корала које овај гребен називају домом. Лако доступно са обале, ово је роњење на плитком гребену и одлично је за роњење и почетнике.

Сазнајте више