Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Innerkip Quarry

Ово је одлично место за роњење у пролеће и рано лето. Постоји много потопљених артефаката које можете пронаћи као што су авиони, чамци, аутобуси, аутомобили и потопљено окно рудника. Видљивост се драстично смањује према јесени и зими. Можете платити 5 долара дневног коришћења или остати цео викенд у кампу на лицу места.

Сазнајте више

Oakville (Wreck)

Ово је плутајућа олупина која је радна баржа. Равна тврда палуба је у 60 стопа / 18 метара воде. Овај сајт има лаку навигацију у свим видљивостима. Муљевито дно се налази на око 72 стопе /22 м) Чувајте се температуре хладне воде. Чак и у летњој врућини, 41 Ф / 5 Целзијуса је норма.

Сазнајте више

Welland Scuba Park

Ово је одлично место за роњење како за почетнике тако и за напредну обуку. Истражите чамце, аутомобиле, барже и друге разне предмете, све потопљене и спремне да их откријете! Ова локација је очигледно приватно земљиште, иако нисмо успели да пронађемо ниједног власника. Затворен је због посебних догађаја као што је ФлоатФест.

Сазнајте више

Tradewind Wreck

Termoklin zaroni. Sedi uspravno u 120' vode. Na ovom mestu je normalno veoma dobra vidljivost, u rasponu od 30-70', sa donjim temperaturama u niskim do srednjim 40-ima.

Сазнајте више

Niagara River Isle View Drift

Река плута од јужног паркинга Ајлвију до пристаништа за чамце у Ајлвјуу. Потребни пловак и застава. Максимална дубина је око 23 стопе и око 45 минута зарона.

Сазнајте више

Windmill Point Park

Одлично подручје за обуку за кандидате Опен Ватер, Адванцед и Мастер Дивер. Каменолом има много платформи за роњење са водичима. Максимална дубина 35'/10м.

Сазнајте више

Betty Hedger

Ostaci Beti Hedžera leže u 115' vode, sa humkama sumpornog tereta. Veći deo palube i strana je nestao, ostavljajući izloženu ogromnu strukturu smeštanja. Tu je i mala pilotska kuća sa rupama, malim vinčem, sidrom i drugim vidljivim predmetima.

Сазнајте више

John J Boland

Thermocline Dive. Termoklina je obično na 55'. Leži na desnoj strani u vodi od 130 stopa, diže se 40 stopa od dna. Donesi svetla za ronjenje.

Сазнајте више

W C Richardson (Wreck)

Brod zaroni. WC Richardson je razbijen gvozdeni teretnjak koji se odmara na 35 stopa. Glavna linija vodiиa se prostire preko 400 stopa uz olupinu. Nema plutajuće & zastave kao mesta olupine u brodskom kanalu. Sidro ronilačkog broda na brodskom kanalu. Povežite tag-liniju sa linije za naglašavanje/pristojno sidro sa glavnom linijom vodiča.

Сазнајте више

Indiana Wreck

Indijana leži uspravno u 90 stopa vode, sa svojim kamenim tovarom iznad i ispod palube, baš kao što je bila napunjena. Jarboli su joj oboreni i luk joj je slomljen. Njena sidra se mogu naći među olupinama luka.

Сазнајте више