Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Eagle Ray Alley

Еагле Раи Аллеи се налази између места за роњење Нортх Стар и Тхе Винцх Холе. Ово плитко место састоји се од великог пешчаног канала који се протеже према мору од Мелассес Схаллов-а до Логан'с Рун-а. Кораљне избочине високог рељефа са обе стране канала имају дубоке удубљења која нуде заштиту за разне морске животиње.

Сазнајте више

USCG Duane (Wreck)

Дуане је пензионисани поморски брод који је потопљен 26. новембра 1987. као вештачки гребен отприлике једну миљу јужно од гребена Молассес у Ки Ларгу. Ово је само роњење од напредног до стручног!

Сазнајте више

Molasses Reef

Гребен меласе је једно од најпопуларнијих подручја за роњење на Флориди. Само на гребену Меласе постоји 30-33 специфична места за роњење. Гребен је плитак и врло чист са пуно живота, што га чини одличним подручјем за рониоце свих нивоа и рониоце.

Сазнајте више

Spanish Anchor

На крајњем јужном крају гребена Мелассес, само у подножју кугле за привез број 21, наћи ћете масивно старо шпанско сидро. Овај крај гребена од меласе има тенденцију да добије мало струје, понекад чак и не може заронити. Можда ћете видети морске корњаче, главате корњаче, гребенске ајкуле, ајкуле бикове, ајкуле чекићаре

Сазнајте више

Banana Patch Reef

Банана Патцх се налази на јужном крају подручја Грециан Роцкс. Гребен је добио име по дугачкој косој избочини која се савија као банана док се креће ка мору. Врх платформе је око 10 стопа, а спушта се у око 40 стопа. Има здравих тврдих и меких корала, а боје су веома светле.

Сазнајте више

Pickles Reef

Пикелс гребен није толико познат као други, већи гребени у близини, али је, због своје релативно мале дубине, идеално место за рониоце и рониоце.

Сазнајте више

City of Washington (Wreck)

Најпопуларнија олупина на гребену Елбов је град Вашингтон. Док је овај брод вучен 1917. године, град Вашингтон је ударио у гребен Елбоу и потонуо за неколико минута. Ова олупина је у великој мери оштећена, иако су облици трупа и кобилице и даље видљиви. Крхотине се простиру на површини од 325 стопа.

Сазнајте више

Christ of the Abyss

Вероватно најтраженије и најпрепознатљивије место за роњење на Флорида Кизу, Христ из понора је 10 стопа висока бронзана статуа Исуса Христа која седи у око 25 стопа воде, што ово чини одличним, лаким роњењем за све нивое, укључујући роњење на дах.

Сазнајте више

Horseshoe Reef

Ово неуређено место на гребену налази се северно од чувеног места за роњење Христа из бездана, на мору од Ки Ларга и једно је од најразноврснијих подручја за роњење у Кису.

Сазнајте више

Mike’s Wreck (Hannah M. Bell)

Једна од многих олупина Елбов Рееф-а, Ханнах М. Белле је дуги низ година била позната као Микеова олупина. Плитка страна је дубока око 18', док је дубља страна око 30'. Савршено за рониоце на гребенима, нове рониоце и опуштајуће роњење на легендарној олупини.

Сазнајте више