Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Kottefaru Bodu Thila

Posle vožnje brodom od 35min stižemo na Kottefaru Bodu Thila. Od jula do novembra možete imati divne Manta ronjenja i najbolje na njemu, njeno lako ronjenje, takođe sa strujom lako možete videti te neverovatne životinje.

Сазнајте више

Kottefaru Thila

Велика тила са много малих препуста који често служе као склониште за раже, ајкуле дојиље и корњаче. Меки корали и изузетно много анемона !! Због своје локације у каналу увек се мора очекивати струја. Стога препоручујемо да имате искуство са струјама или * специјално * роњење.

Сазнајте више

Kottefaru Kanmathi

Веома лепо дрифт роњење преко неколико стотина метара дуж острва Коттефару. Горњи гребен је направљен од тврдих корала који се спуштају од 4 до 8 м, спуштајући се до 15 м, затим зид који се спушта далеко више од 30 м. На горњем гребену између јуна и новембра место постаје станица за чишћење манта.

Сазнајте више

Kottefaru Anemone Thila

Овај фантастични врх добио је име по покривачу анемона који покрива врх гребена. На супротним странама тхиле налазе се 2 велика надвишења пуна занимљивих корала и стаклених риба.

Сазнајте више

Kottefaru Wall

Ова спектакуларна зидна локација, која се налази на југоистоку атола Раа, омогућава занимљиво роњење, почевши од око 12 м и спуштајући се до преко 80 м дубине!

Сазнајте више

Fainu Corner

Ово је дрифт роњење погодно за све нивое. Почетници пролазе поред горњих препуста на 10-15 м, док искуснији рониоци иду дубље на 25 м да би погледали препусте тамо. Релативно стрми гребен је у потпуности прекривен меким коралима када постоји струја. Препоручује се нитрокс / дубоки специјалитети.

Сазнајте више

Vandhoo Thila

Отприлике 200м дуга тхила у каналу између Коттефаруа и Вандхооа где ронимо на северној страни. Овде се постепено спушта до 45-50м. Препусти су лепо прекривени меким коралима. У плавој води, сиви вуку своје траке. Са почетницима покушавамо да пронађемо мирне услове.

Сазнајте више

Vandhoo (The) Wall

Веома лепо дрифт роњење преко неколико стотина метара дуж острва Вандхоо. Горњи гребен од тврдих корала пада од 4 до цца. 8м, спушта се до 15м, затим 250м дугачак зид који се спушта на преко 30м +. На ТОП гребену, између јуна и новембра, налази се станица за чишћење за Мантас.

Сазнајте више

Kinolhas

Једноставна, углавном мирна ронилачка локација. Веома погодно за први зарон чамцем од почетка светлијег пешчаног дна. Овде се сусрећу велики блокови са јатањем риба различитих врста. Гребен пада веома споро са 2м до око 11м, а затим се плато испушта на дубини од 20-24м.

Сазнајте више

Kinolhas Kandu

Дрифт роњење са струјом која тече од западног врха Кинохласа дуж северне стране према малој Тхили. Пуно рибе на врху гребена, неки заиста лепи мали превисови дубље. Искусни рониоци роне до тиле, почетници остају изнад препуста и полако се пењу на пешчану падину

Сазнајте више