Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

American Quarry

Амерички каменолом је водећи каменолом за ПДРА. (Пијемонтско ронилачко спасилачко удружење). Каменолом је дубок 65' у јами са много предмета за роњење.

Сазнајте више

Lake Norman Rock Quarry

Ово је каменолом ПДРА. У власништву је чланова и његова најдубља тачка, дубина је око 96 стопа. Површинске температуре се крећу од 82 Ф лети до 40 Ф зими.

Сазнајте више

Sailboat On Point

22' Jedrenjak na dugoj isturenoj tački blizu brane Oksford na strani okruga Aleksandar u jezeru Hikori. Brod sedi uspravno sa lukom okrenutim ka jugu.

Сазнајте више

Lake Hickory Scuba Sail Boat

Ова ронилачка локација садржи неколико предмета за роњење, укључујући две платформе за обуку, кошаркашки обруч, јет ски, једрилицу, неколико сателитских антена и друге објекте који су сви повезани ужадима који воде до и од докова у ронилачком центру.

Сазнајте више

Sandbar

Локација Сандбар је локални фаворит за наутичаре. То је велико подручје у језеру које је веома плитко, на 3 стопе од површине. Многи чамци ће заједно сплаварити за дан забаве на језеру.

Сазнајте више

Snow Creek Truck

Овде ћете пронаћи потопљени Ниссан са 4 врата из 2006. у 23' воде. Камион је заглављен у муљу до отвора за точкове. Одличан роњење, али може бити мутно због свог муља у ували.

Сазнајте више

JMR Rock Quarry - Yanceyville

Каменолом ЈМР (ака Бланцх Куарри) је одлично место за роњење. Мораћете да се придружите „ПДРА“ или да дођете као гост члана ПДРА. Каменолом је отворен 24/7/365 ако имате кључ. Обавезно поведите пријатеља за роњење, јер није дозвољено соло роњење.

Сазнајте више

Gypsy Divers Aquatic Center

Smešten unutar Akvatičkog centra Gypsy Divers u Rejliju, NC, ovaj bazen se nalazi na 88 stepeni Farenhajta i kreće se od 3ft do 12ft dubine. Da biste ronili ovaj bazen, molimo vas da kontaktirate SSI prodavnicu u okviru Aquatic Centra, Gypsy Divers.

Сазнајте више

Fantasy Lake Adventure Park

Фантаси Лаке Сцуба Парк је језеро од 100 хектара чије дубине достижу 80 стопа. Одлично за почетне и средње курсеве обуке. Фантаси Лаке Сцуба Парк је отворен 365 дана у години што представља идеално место за обуку за специјалитете као што је ноћно роњење.

Сазнајте више

Mystery Lake Scuba Park

Почео је као каменолом гранита. Једном када се напунио водом, град Вендел га је користио за снабдевање водом. Садашњи власници су купили имање и претварају га у врхунску локацију за роњење.

Сазнајте више