Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

Klingesee

Веома лепо језеро са разноврсним подводним светом, бизарним биљкама и веома добрим квалитетом воде са малом дубином од мак. 9м и многе могућности улаза - изнајмљене воде, молимо проверите дозволу за роњење у локалном ронилачком центру.

Сазнајте више

Möwensee

Мовен-Сее има много улаза за рониоце. Језеро скоро увек нуди веома добру видљивост. Топографија под водом је веома планинска, тако да увек роните са компасом. Језеро има мало вегетације. Језеро је дубоко око 45 м.

Сазнајте више

Forellensee

Од улаза у шљунчару су три платформе за обуку на 6 м, 9 м и 15 м, у радијусу од 100 м, све повезане смерницама. Максимална дубина овде је 17 м. Приликом даљег роњења могуће су дубине до 28 м. Видљивост је између 5 и 15 м.

Сазнајте више

Sundhäuser See, Nordhausen

На језеру се налази ронилачки центар са свиме што вам је потребно за роњење. Четири лепа улаза простиру се око језера. Неколико платформи за обуку на различитим дубинама. Четири олупине се простиру око језера и може се проћи кроз потопљено село са кућама, црквом, капелом и гробљем.

Сазнајте више

Tauchbasis Geiseltalsee- Marks Point

Место за роњење је за напредне или професионалне рониоце. До места роњења се долази чамцем. Неопходан је спуст у отвореној води. Видљивост је овде обично веома добра са 20 метара, што није неуобичајено.

Сазнајте више

Tauchbasis Geiseltalsee - Laguna Beach

Место за роњење до које се може доћи само чамцем. Лако за роњење и нема струје. Мала шума са рибама у дрвећу. Видљивост је веома добра на +8 метара.

Сазнајте више

Hausriff Tauchbasis Geiseltalsee

Улаз на ову локацију је лако доступан преко плаже. Пријава и улаз на роњење могући су само преко ронилачког центра. Можете паркирати у њиховим просторијама. Имају столове за пресвлачење, лавабое, тоалете, постоље и гардеробу.

Сазнајте више

Tauchbasis Löbejün

Овај ронилачки сајт више није доступан. Путеве који воде до њега блокирала је земља од стране локалне рударске компаније и постављени су знакови који спречавају улазак.

Сазнајте више

Tauchbasis Florian, Kulkwitzer See

Максимална дубина у јужном басену је 26 метара. Кулки, како рониоци од миља зову језеро, дугује своје формирање ископавању лигнита. Кулки је једно од најстаријих отворених рударских језера у области Лајпцига и далеко најатрактивније. Доступне су 2 платформе за вежбање за обуку роњења.

Сазнајте више

Kulki Zeltplatz

Odmah u blizini ronilačke škole Delfin je još jedan ulaz u Kulki. Ovo se nalazi u kampu Kulkwitzer See. Prednost, možete voziti direktno do ulaza nakon registracije u kampu za utovar i istovar. Posle toga, auto je parkiran na određenom parkingu.

Сазнајте више