Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Mariana (Wreck)

Ронилачки чамац се усидри близу гребена где започињете роњење пливајући уз зид гребена, полако се спуштајући на око 15 метара. Од врха гребена прелазите преко пешчаног дна око 30 метара док не дођете до отворене фасаде олупине. Почните од најдубље тачке, крме.

Сазнајте више

blue fin divers house reef

Кућни гребен рониоца плавих пераја. Полазећи од плаже максималне дубине од 6 м код црвене бове. Стеновити гребен који се протеже од плаже до западне стране.

Сазнајте више

Bristol Beaufighter (Wreck)

Остаци овог бристолског бофајтера откривени су јуна 2007. у близини грчког острва Наксос. Тим ронилаца је трагао за олупином више од годину дана, након прича да је један Беауфигхтер ископан у том подручју током Другог светског рата.

Сазнајте више

Prasonisi

Прелеп гребен који се може ронити свуда унаоколо. Почните на југозападној страни и крените у смеру казаљке на сату. Од пешчаног, стеновитог дна са разбацаном травом посидоније, пејзаж се мења у више црне и црвене боје, стеновити зид са лепим малим надвишењима и коралима.

Сазнајте више

Makronisi

На јужном делу острва Макрониси, ово место је место где често можете видети малу баракуду (Лоутса). Почињете роњење крстарећи западним зидом према југу на око 5-6 метара. Постоји пукотина у гребенском језику која се протеже са јужне стране острва; овде се прелази на источну страну.

Сазнајте више

Golden Beach

Одличан роњење на пешчаном дну за почетнике, пробајте роњење и ронилачке курсеве на отвореним водама, са веома мирним водама и одличном видљивошћу. Нема струја и обично можете уочити велики морски живот на пешчаном дну.

Сазнајте више

Aquarium

Име говори све, забавно мало роњење са максималном дубином од 12 метара, дивно пливање около, неке сјајне стенске формације, пуно морског живота, посебно рибица, и неке лепе историјске амфоре.

Сазнајте више

Black Rock

Мало каменито острвце које се налази миљу удаљено од залива Алицо. Максимална дубина 34м. Могуће за почетнике на мањој дубини. За обилазак стене потребно је дуго роњење од 50 минута.

Сазнајте више

Canyons

Кањони су јединствено роњење јер има сложену вијугаву руту која иде око стенских формација удаљених од острва Дриониси. Овом месту за роњење се може приступити чак и ако је ветар веома јак, али је погоднији за напредне рониоце са добром потрошњом ваздуха.

Сазнајте више

Drionisi

Одличан роњење за све нивое рониоца, углавном без струје. Чак и са северним ветровима и немирном водом по којој је Парос познат, јужна страна Дрионисија је мирна, равна и заштићена. Сам зарон има другачију топографију од других локација, стене су оштрије и назубљеније.

Сазнајте више