Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Jeannies Glory (48)

Ako pogledate ulevo, možete uživati u flamingosima u slanim tiganjima. Na drugoj strani ćete naći ovaj sajt za ronjenje. Sa obale možete roniti samo mirnom vodom, plivati niz pesak ravno i uživati u zidu!

Сазнајте више

Salt City (50)

Solt Siti je prvo mesto pored čuvenog slanog pristaništa. To je dvostruki greben koji se иesto nalazi na Bonaireu. Greben je lepa promena peska i korala.

Сазнајте више

Invisibles (51)

Лако доступно роњење са обале са функцијом двоструког гребена. Први гребен је плитак и одличан за почетнике и рониоце. Други гребен је мало дубљи и одвојен дугачким, мршавим пешчаним равним.

Сазнајте више

Larry’s Lair (47)

Tačka koja počinje ravnim delu peska pre nego što se pretvori u zid koji se nastavlja oko 30 metara. Za iskusnog ronioca; pređite pesak tamo da biste počeli od sledećeg zida na oko 28 metara.

Сазнајте више

Aquarius (46)

Vodolija je predivan dvostruki greben. Imajte u noti da je drugi greben prilično dubok i da zahteva malo plivanja, zato pažljivo obratite pažnju na dopuštenje vazduha. Malo je plivati do prve isporuke, dok gledate prelepe korale.

Сазнајте више

Tori’s Reef (52)

Greben se nalazi na prolazu do slanih tiganja i do stoga se lako stiže. Dobro pogledajte usput, na ovom grebenu je ogromna raznovrsnost ribe!

Сазнајте више

Pink Beach (53)

Ružičasta plaža je prelepo mesto za ronjenje, tipično južnjačko mesto sa peščanom površinom koja se stapaju sa grebenom. Slobodno povedi porodicu koja ne roni sa stobom, mogu da leže na plaži i gnjuraju.

Сазнајте више

Alice in Wonderland (45)

Одлично место за роњење доступно на обали које је мање гужве од неких других популарнијих ронилачких места, али ипак нуди искуство роњења преко система двоструких гребена.

Сазнајте више

Angel City (44)

Anđeoski grad je neverovatan dvostruki greben koji ide paralelno sa obalom. Počinje posle ravnog dela na dubini od 5 metara, a prvi greben se prostire na oko 18 metara. Onda da stignemo do sledećeg procepa do 9 metara. Grebeni nisu daleko udaljeni, što vam omogućava da ronite u okruženju okruženom grebenima.

Сазнајте више

Hilma Hooker (Wreck) (43)

Хилма Хоокер је холандски теретњак од 236 стопа који има дугу и разнолику историју, укључујући употребу као тркач дроге. Потонуо је управо на мору 1984. и сада је најпопуларнији зарон на олупини на Бонаиру.

Сазнајте више