Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gill Tepekong, Candidasa

Ова локација има велике громаде које стварају препусте и тунеле у дубини од 5 до 12 метара, праћене падином која се са једне стране сусреће са песком на 35 метара и стрмим зидом који досеже више од 40 метара.

Сазнајте више

Gili Mimpang, Candidasa

Спојени пинакул и западна страна имају нагнуте корале који досежу пешчано дно до више од 20 метара. На месту роњења струја има тенденцију да буде средња до јака. Код последњег врха, са друге стране, налази се зид који понекад има јаку струју.

Сазнајте више

Jetty, Tanah Ampo

Ронилиште се налази испод напуштеног пристаништа изграђеног 2006. године. Стубови мола већ су прекривени великим морским лепезама које улепшавају место за роњење. Пешчано дно такође има неке ствари бачене тамо као што су аутомобилске гуме, конзерве и ципеле које су савршене домове за неке јединствене рибе.

Сазнајте више

Baung Penyu Bay / Turtle Neck

Комбинација коралног гребена са пешчаним рушевинама који формирају дугу падину и сусрећу се са зидом на крају роњења. Зид се уздиже са дубине од 25 метара до 3 метра испод површине. Обично се роњење завршава у заливу плаве лагуне са меким коралним формацијама на дубини од 5 метара.

Сазнајте више

Blue Lagoon

Ово је бели пешчани залив са чистом водом са здравим коралима на ивици, праћеном рушевином. Неке бомбе долазе да украсе залив. Далеко од плаже, пешчано дно почиње да опада ка дубини од више од 20 метара где се налази неколико станица за чишћење.

Сазнајте више

Baung Penyu Conservation Site

Ovo mesto za konzervaciju je prvobitno napravio Livingseas sredinom 2019. Stari greben je uništen pre mnogo godina, a ostalo je samo ruševine korala. Stvaranjem metalne konstrukcije i pričvršćivanja korala na njih, greben je ponovo počeo da raste, a morski život se vraća.

Сазнајте више

LivingSeas Coral Restoration Area

ovo je mesto za projekat restauracije Koralnog grebena Livingseas. nalazi se na mestu baong penyu / kornjačinog vrata, odmah pored obale padang bai

Сазнајте више

Tanjung Jepun, Padang Bai, Bali

Ово је најбоље место у Падангу за роњење и обуку роњења за курсеве ронилаца на отвореном. Пешчано и шљунковито подручје почиње на дубини од 5 метара, праћено косим дном где можете пронаћи разне врсте риба које живе на дну океана.

Сазнајте више

Bias Tugel

Равно подручје богато меким коралима помешаним са тврдим коралима, савршено станиште за разне морске рибе. Најбољи раст корала је од 5 до 15 метара, а затим следи пешчано подручје где се могу наћи јединствене врсте гологранаца.

Сазнајте више

Japanese Shipwreck (Wreck)

Лак приступ са носачима који вас чекају, али шљунковита плажа може отежати улазак и излазак ако има таласа. Мала олупина дубине од 1м до 8м је добра за рониоце и рониоце на дах, али веома ограничена за рониоце. Пејзаж корала је заиста прелеп. Пазите на узлазне струје.

Сазнајте више