Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Airport Beyru

Ovaj ronilački sajt se nalazi na 10 minuta od objekta Hulhumale'. Ovo je jugoistoиni greben aerodroma.neћna padina poиinje od 2 metra,Grebenska ivica izmeрu 3-5 metara nagiba do 30 metara.

Сазнајте више

Foah Malé

То је роњење за напредне рониоце са вишеструким евидентираним заронима и искуством у дубоком роњењу, јер ћете проводити доста времена у плавој води висећи на око 30м. Роњење је усред океана, иако можете почети са гребена. Велики саобраћај бродова. ДСМБ је обавезан.

Сазнајте више

Madi Miyaru Kanmathi

5 min od Hulhumale Jetty, obiman greben. To je strma padina koja počinje od 3-5m na 25m, a onda gde ima peščano dno na 30m+. Što si se više udaljavao od grebena, to je dublje. Ova lokacija za ronjenje obično nema aktuelnu lokaciju. Molimo vas da koristite SMB kada se uzdignete jer ima dosta brodskog saobraćaja.

Сазнајте више

Madi Miyaru Kanmathi / Tigershark Point

Ispred Luke Hulhumale, severno od ulaza trajekta.

Сазнајте више

Emboodhoo Canyon

Једно од најпопуларнијих места за роњење на атолу Јужни Мале због здравих корала и невероватног живота рибе. Постоје мирисни тврди корали, меки корали и лепезе на низу великих препуста. Не пропустите уски пролаз између сломљеног блока и главног гребена познатог као Цаллед Цанион.

Сазнајте више

Banana Reef - Fee Gaa Giri

Легендарни гребен Банана! Гребен је велики и у облику банане са пећинама и превјесима. Врх гребена је између 3 и 8 метара од места где се спушта на 30+ метара.

Сазнајте више

Dragon’s Mouth

Змајева уста су старински класик (и такође омиљени) који се налази на спољном гребену атола Северни Мале. Само место за роњење је добро заштићени улаз на спољном гребену који нуди бројне пећине.

Сазнајте више

Furana North

Ронилачко место је класично место за роњење у каналу које такође има тхила, што је подводни врх од 12 до 30 метара. Обично скаче на спољашњем гребену са заношењем левог рамена у канал. Након отприлике 20 метара могуће је доћи до тиле.

Сазнајте више

Fish Tank

Ова ронилачка локација има много имена, Фисх Танк, Фисх Фацтори, Стинграи Цити и сви се уклапају! На острву се заправо налази фабрика рибе и то је разлог зашто има толико ража и мурена.

Сазнајте више

Alikoe Giri

Mali Giri (plitka grebenska platforma) smešten u sistemu mnogih Girisa. Vrh grebena je na 1-3m i nagib nežno nadole. Možete da pređete sa jednog Girija na drugog, ali vidljivost obično nije dobra.

Сазнајте више