Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Harrys Steg

Ulazak pored stepenica u avionu. Sa desne strane postoji nekoliko platformi i posle nekoliko minuta nalazi se kameni zid koji dostiže dubinu od oko 25 metara. Sa leve strane je livada štuka, na oko 7m, lepo je prerasla podvodne biljke.

Сазнајте више

Seebad

Ронилачка локација у Лунзерсее-у је место за роњење са стрмим нагибом, где можете доћи до скоро 26 метара директно након улаза. Штавише, постоји неколико платформи које су распоређене једна испод друге.

Сазнајте више

Alpenaquarium Grüblsee, Präbichl

Атракција овог ронилачког места су свакако небројене рибе које рониоцу приступају изузетно поверљиво и радознало. Овде се брине и за рониоце блага. Све врсте предмета попут статуа, сандука са благом или топова су разбацани око језера.

Сазнајте више

Ratzersdorfer See

Ратзерсдорферсее се користи током летњих месеци као језеро за купање где је роњење дозвољено током целе године. Посебно су занимљиви ноћни рони, јер се рибље богатство може видети углавном ноћу. У зимским месецима видљивост је најбоља са до 10 метара.

Сазнајте више

Pichlingersee

Језеро Пихлингер је вештачки створено рекреативно подручје на југоистоку Линца, у округу Ебелсберг. Укључује језеро за купање, зелени појас са разним паркингима, ресторане и снацк барове, игралишта и камп.

Сазнајте више

Neufelder See, Einstieg Tauch-Sport-Vienna

Испред подручја Тауцх-Спорт-Беч и обале дно је благо нагнуто, што води до платформе на 5м (креће на исток) и до фигуре Нептуна и ајкуле дуге 2м од пластике на око 7м. Од платформе на 5м линије воде до платформе на 10м (на југу) и 20м (на истоку).

Сазнајте више

Neufelder See Südrunde

Идући јужно поред платформе на 10м, можете дуго ронити на дубини од 15-20м преко неколико гребена. Испод обале на западу је мањи стрми зид са малим пећинама. Изнад обрасле ивице на око 6м можете пратити, дуж левог рамена, назад до улаза.

Сазнајте више

Neufelder See Nordrunde

Око 16-18 мин северно, 30-50м од обале, стићи ћете до стрмог зида који се спушта на око 20м. Изнад ње, на дубини од 5м, налази се пространа „ливада морске траве“ (саго бара), са запада омеђена обалом која се уздиже, коју можете пратити са десне стране, назад до улаза.

Сазнајте више

Neufelder See - Ostseite

Вештачко језеро (овде се мрки угаљ копао на површинском копу) у близини Беча, на самом улазу у ронилачку базу нуди много могућности за обуку почетника и напредних; дрвене платформе на различитим дубинама и разни, потопљени нишани.

Сазнајте више

Neufelder See, Einstieg Lorenc

Ово вештачко језеро у близини Беча нуди многе могућности обуке за почетнике и напредне рониоце. Постоје платформе које се налазе на 5м, 8м, 12м и 20м, две цеви за пловност и много нових нишана које су потопили ангажовани рониоци.

Сазнајте више