Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Бела плажа испред летовалишта Анфи Дел Мар једна је од најлепших плажа на југу Гран Канарије. Идеално за почетак, курсеве и ноћна роњења.

Сазнајте више

Роњење на зиду луке марине Анфи Дел Мар је роњење на вештачком гребену. Можете пратити зид или истражити леп стеновити гребен одмах испод. Дубина се креће од 5 до 20 метара.

Сазнајте више

Гребен Аргуинегин, који се налази одмах изван луке Аргуинегуин, формиран је дугачким стенским гребеном. Ова оближња локација за роњење прати границу између пешчаног дна и каменитог природног вулканског гребена. У многим рупама и скровиштима можете пронаћи велики избор морског живота. Поред различитих врста.

Сазнајте више

Непосредно испред лучког зида Анфи Дел Мар, наћи ћете леп кружни гребен на око 22 метра дубине. У свим пукотинама има поприлично живота. Типично велике групе шљокица и зечева баракуда окружују гребен

Сазнајте више

Давно је већина рибарских чамаца била од дрвета. Александрија а олупина дрвеног рибарског чамца потонула је 80-их година. Главне греде су још увек ту, али мање делове дрвета је море прогутало.

Сазнајте више

Мали гребен, висок око 1,5 м, лак за све нивое рониоца. Просечна дубина 15м. Најбоље време за роњење је рано јутро, касније током дана може бити јака струја.

Сазнајте више

Бахиа Лила је доступна свим нивоима роњења. Чак и ако роњење није доступно са обале, оно је само на малој удаљености од обале, само изван Балита. Гарантује дуго и опуштајуће искуство. Овде можете пронаћи дугачак, нераван зид са малим пећинама дуж дна.

Сазнајте више

Лепо место за роњење где су стене лаве кородиране тако да пејзаж изгледа као мали град, док пешчани делови изгледају као улице. На једном месту изгубљена рибарска мрежа стоји као божићно дрво.

Сазнајте више

Саилбоат Дееп је олупина једрилице од 40 стопа која лежи на дубини од 44 метра. Труп је потпуно нетакнут, укључујући и елису, сви јарболи су нестали. ДУБОК специјалитет је обавезан!

Сазнајте више

Piper Airplane, wreck

Пајпер чироки је мали путнички авион који се срушио и потонуо на 35 метара 1996. Из авиона, који лежи на леђима, препознајемо мотор, точкове и мали део крила.

Сазнајте више