Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Ронилачке локације у близини

The Abyss S’Esparta

Бездан је платформа која се спушта на југ до 13/15м од острва у полукругу, али са јасним зидом који се спушта на западној страни који се спушта на 22м, затим много дубље. Ово га чини одличним роњењем за почетнике и средње рониоце, као и дубоким роњењем за искусне рониоце.

Сазнајте више

Es Pallaret

Samo 600 m severno od Torre d'en Rovira, postoji okrugla stena sama po sebi, koja je takođe poznata kao Plast sena. Tačka spuštanja je na SW uglu gde se largiška stena podiže na 6 metara - što je najplića tačka. Osim ramena na zapadnoj strani, on je u obliku korneta i lako se pliva na različitim dubinama. 10-28m

Сазнајте више

Cala Moli

Цала Моли је једно од ретких или јединих роњења на острву које се може удобно обавити са обале, а налази се на истоименој плажи. Погодно за све нивое

Сазнајте више

La Bota

Подводна планина отприлике једну миљу северозападно од Ес Ведра. Максимална дубина -50 м, а минимална неколико центиметара од површине, тако да се у данима са врло малим таласима може видети како се талас ломи на врху ове подводне планине.

Сазнајте више

Isla de Sa Galera

Северно од Ес Ведра налазимо ово острвце окружено спектакуларним окружењем. Зарон почињемо на платформи на око 5 метара и настављамо да се спуштамо низ зид док не дођемо до 30 метара.

Сазнајте више

The Needle

Налази се на југозападној страни Ес Ведра, у области Са Бесторе, уздиже се од око -36м до око -5м као минималне дубине. Препоручује се за напредне рониоце.

Сазнајте више

Cañones Es Vedranell

Острво Ес Ведранел, које се налази јужно од Ес Ведра, крије под својим водама занимљиво роњење, кањоне, који се састоје од три пролаза који прелазе зид са једне на другу страну и иду од 28 метара до саме површине.

Сазнајте више

Cuevas de la luz

Пећина светлости је једно од најпознатијих и најцењенијих роњења на острву Ибица. Пећина се налази испод литица импресивног и нетакнутог залива Обарка, између општина Сант Јоан де Лабритја и Сант Антони де Портмани.

Сазнајте више

LA ESPONJA

Унутар морског резервата Ес Фреус. Максимална дубина 28 метара, али погодна за све нивое, јер можете изабрати итинерар у зависности од нивоа.

Сазнајте више

Malvin Sur

Малвин јужно од овог острва. Малвин Саут је млађа сестра Малвина Нортеа који су веома близу једно другом на око 500 метара. За све нивое.

Сазнајте више