Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Isla Murada

Смештен испред Сан Мигела, испод високих зидина Пунта де Са Креу, острво Мурада нуди неколико роњења које карактерише прелепо морско дно, као и спектакуларни тунели и пећине које пробијају зидове острва.

Сазнајте више

Carai Bernat

Ronjenje se odvija u jednoj od najzanimljivijih stena severne obale. Karai Bernat ispred čuvene plaže Benirras. Njegove zidove koji padaju na maksimalnu dubinu od 27 metara mogu da istraže sve vrste ronilaca pošto imaju puteve ka raznim dubinama.

Сазнајте више

Montañas Rusas

Ronjenje je niz jata koji se uzdižu i do 12 metara na dnu od 30 metara. Njeno ime potiče od radikalne prirode njenih posekotina, što odaje utisak da se našli u sajmištu atrakcije dok se spuštamo i uzdižemo kroz njih.

Сазнајте више

Punta Xarraca

Veoma blizu Plavih rupa, nalazi se Punta Ksaraka, zapadni kraj prelepog zaliva Ksaraka. Na njegovim zidovima nalazimo veliki izbor mesta za ronjenje, od jednostavnih ronjenja za početnike, do najdubljih za najiskusnije ronioce.

Сазнајте више

Agujeros azules

Плаве рупе су једно од најпознатијих роњења у Портинату. Ово место за роњење налази се испред прелепе тачке Ксаррацо, неколико метара од обале.

Сазнајте више

Vista Bahia

Ronilačka tačka smeštena u mirnom zalivu Ksaraka. Pogodan je za sve vrste ronilaca zbog savršenih uslova za ronjenje i jednostavnosti svoje rute.

Сазнајте више

Punta Jaime

Ova tačka se zapravo zove Punta Mares i zatvara zapadni deo zaliva Portinatx. Njegovi vertikalni zidovi padaju na dubinu od 38 metara, gde uzastopne kamene barijere ugošte mnoge vrste.

Сазнајте више

Punta Galera

Jedno od najboljih mesta na severnoj obali Ibice. Pogodan za sve nivoe kao što možete roniti između 12 i 40 metara dubine i sa odličnim morskim uslovima

Сазнајте више

S'Aigua blanca

SaIgua Blanca, takođe nazvana Ostrvo galebova, je mala jata koja ne isture više od nekoliko centimetara iz vode. Smešten je u blizini plaže luke Portinatx.

Сазнајте више

La Catedral

Katedrala je najikoničnije ronilačko mesto na severu ostrva. Smešten ispred svetlosne kuće Moscarter na otvorenom moru, ovo ronjenje je pogodno za napredne ronioce i stručnjake.

Сазнајте више