Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

German Channel

Једно од три најбоља места за посету на Палауу и место за роњење са манта зрацима овде. Немачки канал је вештачки канал који су 1908. године створили немачки колонијални владари. Мантас сада користе ову пречицу до лагуне.

Сазнајте више

Blue Corner Palau

Блуе Цорнер се сматра бројем 1 ронилачких локација на Палауу. Често јаке струје, тако да се удица за гребен топло препоручује. Невероватан живот рибе и корала. Најбоља видљивост на одлазној струји. Адреналин загарантован!

Сазнајте више

Palau Iro Maru Wreck

Иро Мару у Палауу је веома позната олупина Другог светског рата. Бивши јапански теретњак дугачак је око 150 м и лежи на дубини од око 25 м. Нитрок се препоручује.

Сазнајте више

Yap Caverns

Најјужнији врх острва нуди рониоцима највећу разноликост живота и занимљиву топографију где рониоци пливају кроз гребен са великим и малим животом. Амфитеатар Иап Цавернс је једно од најбољих окружења Јапа за макро субјекте на свакој дубини.

Сазнајте више

Magic Kingdom

Magično kraljevstvo je jedno od najbogatijih sredina duž južnih zidina. topografija je jedinstvena sa platoom koralnih nadimanja do beskonačnog tvrdog koralnog zida. Stene se nadmeću i pukotine gaje kornjače koje odmaraju, lepe makro subjekte i riba grebena koje se čiste.

Сазнајте више

Cabbage Patch

Цаббаге Патцх је добио име по обали блиставих жутих корала салате постављене у косом зиду дуж јужног гребена. рониоци могу да очекују чисту воду, разне тврде корале, јата риба, виђење орлових зрака који висе у струји, гребенских ајкула, анемона и макро живота.

Сазнајте више

Eagle’s Nest

Ovaj sajt je dobio ime po nekoliko kamenih i koralnih vrhova koji su stanice za čišćenje orlovskih zraka. "Orlovo gnezdo" je drift ronjenje koje treba aktuelno da bi se sve to videlo. letnje vreme je godišnje doba za lutanje južnim pacifičkim grebenom.

Сазнајте више

Stop Sign

Južna strana ostrva gde struje donose pelagičare. Splačina korala od oko 20ft/7m do nekoliko stotina stopa/m. Tanjir, sto, stena i korali prstiju svuda.

Сазнајте више

Slow and Easy

Kratka vožnja brodom sa doka. Iako se uglavnom koristi kao mesto za obuku, ovo mesto ima zakrpe velikih korala sa širokim spektrom morskog života. Moћe da padne u glavni kanal.

Сазнајте више

Vertigo

Вертиго је дом наше јате сивих и црних гребенских ајкула. Смештен у филипинском мору поред западне обале острва јужно од канала М'ил, 25 до 35 минута вожње бродом. Једно од најбољих роњења ајкула на свету.

Сазнајте више