Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hohola Thila

Хохола Тхила је мала Тхила са невероватно богатим подводним животом. Најважније су плаве, црвене и наранџасте рибе жабе и није необично видети их како пливају преко врха гребена. Зато припремите свој видео. Али такође, гребен вам пружа много других занимљивих ствари за откривање, попут велике групе шишмиша.

Сазнајте више

Bathala Maga Khan Thila

Батхала Мага Кхан Тхила је легенда међу рониоцима на атолу Северни Ари. Смештен на улазу у канал Батала, окренут је ка океану како би створио савршене услове за сиве гребенске ајкуле и наполеонске рибе...

Сазнајте више

Fesdhoo Wreck & Thila

Ово ронилачко место налази се на периферији острва Фесду и представља олупину поред мале тиле (врх). Ова локација је погоднија за нитрокс рониоце.

Сазнајте више

Maaya Thila, North Ari Atoll

Некада је ова ронилачка локација била међу 10 најбољих на свету. Због ове оцене многи рониоци су ронили ову локацију, а посебно ноћу. Оштећење на врху ове Тхиле (грешка рониоца) је јако, али са 12м прихватљиво. Ноћу многи џиновски тревали и неки бели врхови лове.

Сазнајте више

Himandhoo Thila

Химандхоо Тхила се налази у каналу између острва Химандхоо и Моофусхи. Овде је занимљива топографија са лепим кањонима и превисима. Иако је ова страница могућа за све нивое, чувајте се струје јер може постати јако јака.

Сазнајте више

Rimas Thila

Ово ронилачко место се налази у близини острва Моофусхи и намењено је напредним или дубоким сертификованим рониоцима, горњи гребен почиње на 18-20 метара, а сам врх је дугачак и узак.

Сазнајте више

Maalhos Thila

Познато и као Плаве пећине, ово место за роњење Тхила познато је по невероватном низу плавих и љубичастих меких корала. Име потиче од великих препуста у којима можете лако да пливате и разгледате.

Сазнајте више

Hafsa Thila

Хафза Тхила АКА Анготти је мала Тхила која се налази на атолу Северни Ари и позната по својим стационарним сивим гребенским ајкулама, које се могу видети на скоро сваком роњењу.

Сазнајте више

Moofushi Kandu

Моофусхи Канду је један од главних канала на Малдивима за посматрање сивих гребенских ајкула, манта, орлова и других великих момака. Улаз у канал има дубину од 40 до 50 метара. Преласци су доступни само при умереним струјама

Сазнајте више

Bojaha Madi (Moofushi Rock)

Такође познато као Моофусхи Манта Поинт, ово место је фантастично за манта раже од децембра до априла. Роњење се може продужити лепим заношењем дуж зида гребена.

Сазнајте више