Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Skimin’s Reef

Прелепа дуга платформа која се спушта са 25-40фт/7-12м на 60-80фт/18-24м и дуга је најмање пола миље. Лукови обилују. Име је добио по лепом официру прве класе Давеу Скимину који је погинуо у несрећи на тренингу УСЦГ код Диамонд Хеада 2008. Убрзо након тог догађаја, локација је „откривена“ и названа по њему.

Сазнајте више

Palea Point

Premier east side drift dive with 100ft wall section as well as 40ft reef. Dostupan je samo sa niskim istočnim vetrom i malim južnim talasom. Retko golubice. Generalno 100ft+/30m+ viz bez obližnjeg runnoffa.

Сазнајте више

Hanauma Bay

Ханаума Баи је најпопуларнији резерват природе на Оахуу и одлично место не само за боравак на плажи, већ и за рониоце, почетнике и искусне рониоце. Овај залив врви од живота и чамци нису дозвољени тако да је вода мирна и заштићена.

Сазнајте више

Fish Garden

Fish Garden je zidni zaron u oblasti između Pljuvačke pećine i Morske pećine. U oblasti, pad sa morskih litica je veoma strm sa padinama počevši od 60-90ft. Neka velika polja stena.

Сазнајте више

Spitting Cave

Пећина пљувања је једно од узбудљивијих, дубљих зарона на Оахуу и приступа се само чамцем. Ово роњење је за напредније рониоце јер почиње око 50 стопа и пада на 140 стопа са природним пећинама исклесаним у стенама лаве. Струја је овде такође прилично јака, тако да се сматра роњењем у заносе.

Сазнајте више

Rabbit Island

Ostrvo zečeva se zapravo zove ostrvo Manana, ali izgleda kao zec, a pravo od 25 do 60' je tipično ronjenje u toj oblasti je zaista NE ili manje od dva ostrva na toj lokaciji, čiji je nadimak Kozje ostrvo i zove se Kaohikaipu. Nema usidrenja, tako da je sve to ronjenje.

Сазнајте више

Koko Craters

Кратка 10-минутна вожња чамцем недалеко од марине Каи Боат налази се на ронилачком месту Коко кратера на Оахуу. Поглед са горње стране на планину Коко Хеад са ове стране је незабораван. Одлично место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Split Rock

120-160ft. Ovo je ekspertski ronilački sajt generalno pogodan za one sa Deep treningom i specijalizovanom opremom. Zid sa 110ft na 130ft pada na 135ft na 160ft. Drift ronjenje. Mesto nazvano po podeli u ogromnoj steni pronađenoj na mestu jednog mesa ivice.

Сазнајте више

Manana Island

Ostrvo Manana je ono koje liči na zeca. Ali tipična tura do ostrva "Zec" zapravo roni NE obližnjeg ostrva Kaohikaipu (Koza). Pravo ronjenje zečjeg ostrva je na strmom zidu na istočnom licu koje pada na 90'. Veliko polje ruševina na dnu (dobro granatiranje).

Сазнајте више

Turtle Canyon (East)

Туртле Цанион је лако роњење за почетнике са максималном дубином од само 40 стопа, а добра видљивост је уобичајена у било које доба године. Повремено може доћи до благе до јаке струје, иако је струја обично мала или никаква. Присутни су привезови за лаке успоне/спусте.

Сазнајте више