Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Орца Баи је заштићена увала са дубоким зидом који се спушта на 20м+, а затим се спушта до 35м+ даље у залив. Постоје мали врхови испрекидани око залива који пружају уточиште великом броју морских животиња!

Сазнајте више

Aldermens-Middle Middle

Средња средина се налази у средини средњег алдерманског острва. Ово ронилачко место не треба пропустити. Ако сте након веома сликовитог роњења, ово је идеално

Сазнајте више

Aldermens- Mooring Bay

Мооринг Баи је једно од најчешћих места за оне који желе да искусе Алдерман'с без дубине и струје. Идеалан залив за тренинг са плитким подручјем за сидрење са песком.

Сазнајте више

Aldermens- Fish Factory

Фисх Фацтори је једно од многих величанствених ронилачких локација у Алдерман групи које нуди леп зид за крстарење и такође нам нуди врхунац одмах од зида. Погодније за искусније и искусније рониоце јер може лако постати дубоко роњење.

Сазнајте више

Aldermens- HoneyComb

Место за роњење у саћу нуди низ подводних истраживања од одласка у саће попут пећина до праћења стрмог и дубоког зида на јужној страни стене.

Сазнајте више

The Golf ball/ Car Park

Боат Харбор је веома популарно место за паркирање, али роњење око острва Ваипапа може бити добра забава, пешчани залив у средини и што даље око острва идете, то је све дубље и стрмије.

Сазнајте више

Како звучи, велики залив са местима за роњење свуда око залива. дубље док идете ка средини, беле пешчане мрље на западној ивици.

Сазнајте више

Северна страна стене шампањца је одлично полазиште за роњење. У ували шампањца је 10м са великим отвореним гребеном. Уз саму стену плива зид који је прекривен морским светом.

Сазнајте више

Залив Раротонга је једно од оних места које не разочарава, вода овде у добром дану се понекад може погрешити са даном у тропима, отуда и име

Сазнајте више

MAHURANGI IS/ GOAT IS

Овде су потопљена 2 трактора да би се направио вештачки гребен пре много месеци. Ово је пешчано дно са малим сломљеним гребеном који се граничи са морским резерватом Хахеи. Одлично за почетнике и ОВ1 и 2. Једноставна навигација и заштићена је од већине временских прилика.

Сазнајте више