Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Fallen Lighthouse

Ovo je jedno od najzabavnijih ronjenja koje moћete da imate. Ne duboko, ali toliko toga treba videti. Pao je svetionik kada se pećina srušila i izgleda kao krater od atomske bombe. Oko 13 do 18 m nalazi se koralni greben koji se formirao na vrhu grnčarije i slomljenih amfora starih 2000 godina. Najbolje mesto za sve nivoe ronjenja.

Сазнајте више

Coal wreck

Sajt za ronjenje pogodan za početnike i napredni . Ronjenje je na platou na dubini od 13 metara od mesta gde počinje i nivo polako pada na oko 27 metara.

Сазнајте више

Coal Wreck

Hladna litica ide do maksimalne dubine od 35 metara. Eksplodirani rudnik naрen na dnu. Nakon što pratite liticu možete videti delove olupine koja nosi ugalj na 18 metara.

Сазнајте више

Amfiteatre dive

Amfiteatar ronjenje je odustajanje od najbolje vrste. To može biti ronjenje i za visoko napredne ronioce i početnike, samo zavisi od dubine kojom idete preko zida. Ine deo zida je u overhangu i izgleda kao amfiteatar.

Сазнајте више

Turquoise - Crack Dive

Ovo ronjenje počinje blizu velike i plitke pukotine na ostrvu Šlivik. Posle pukotine možemo da idemo duž ostrva sve do 30 metara gde možete naći mnogo velikih stena okruženih životom. Za napredne ronioce na 30+ metara tu je i B-29 oprema za sletanje.

Сазнајте више

Dolphin Reef

Blisko zaklonjeno, ali prelepo ronilaиka lokacija gde smo naљli kosti maloletnog delfina. Ovo je zidno ronjenje koje može da ide do maksimalne dubine od 35 metara.

Сазнајте више

Pongo Bay

Naš zaštićeni mirni zaliv ispred ronilačkog centra. Lako dostupno, savršeno za kurseve, zabavno ronjenje, noćno ronjenje, osveženje ili otkriće ronjenja!

Сазнајте више

Mulo lighthouse

Lokacija pored svetionika "Mulo" nudi ponešto za svakoga. Ljubitelji Gorgonije mogu se naći na dubinama rezervisanim za napredne kategorije dok u plićim delovima obiluje životom.

Сазнајте више

Smokvica vela - Wall

Alains cliff je jedan od najpoznatijih ronilačkih nišana Croatia.It je ogroman Drop Off sa dubine od 8 do 96 m. Pun je Gorgonia fan korala i zanimljivog života. Ovde ćete takođe moći da ronite u malom kanjonu i vidite prelepe kontraste boja. Wizz je 30 m po lošem danu zato uživajte

Сазнајте више

Alains Cliff

Ovo je jedan od najboljih drop-off ronjenja u Jadranu. Na vrhu je platon od 3 do 8 m i nego što pada na 90 metara. Postoji kanjon pun crvenih Gorgonia korala i škola riba. Najbolji je za AOWD ali ga može uraditi OWD u savršenim uslovima. Pongo Ronioci vas vode na određeno ronjenje preko litice i u plitko.

Сазнајте више