Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Champagne Rock

Северна страна стене шампањца је одлично полазиште за роњење. У ували шампањца је 10м са великим отвореним гребеном. Уз саму стену плива зид који је прекривен морским светом.

Сазнајте више

GEM STONE BAY

Залив Гемстоне је УНУТРА МОРСКОГ РЕЗЕРВАТА ХАХЕИ, тако да није место за роњење. Неки од највећих шљунака и ракова на короманделу су одлично место за роњење и гледање шта морски резерват може учинити за подручје

Сазнајте више

Rarotonga Bay

Залив Раротонга је једно од оних места које не разочарава, вода овде у добром дану се понекад може погрешити са даном у тропима, отуда и име

Сазнајте више

BIG BAY

Како звучи, велики залив са местима за роњење свуда око залива. дубље док идете ка средини, беле пешчане мрље на западној ивици.

Сазнајте више

THE TWINS, Waikato

Близанци су ронилачко место удаљено 15 минута од Ватијанге која се налази између Вити и Ђаволије тачке. За ово роњење је потребно мало искуства и добро време. Северна и јужна страна су најдубљи делови роњења са пливањем на око 10м доле тачно у средини близанаца.

Сазнајте више

Devils Point

Одлична земља за дубоко роњење са тренутним трчањем на спољној ивици која пада преко 30м. када дођете до средњег иглица постоји стомак који долази до 5-8м добар за сигурно заустављање. Док се крећете према заливу Хумбуг, налази се пуно камењара са дубоким пукотинама и рупама и долази до неколико пећина.

Сазнајте више

Matapaua Bay

Пешчани залив у средини, плитки гребени са обе стране. Одлично за рониоце почетнике или ОВ1 и 2. Током лета у заливу може бити густ саобраћај па будите опрезни. ЈИ је најгори ветар и талас за залив.

Сазнајте више

HUMBUG BAY

Велики залив са разним местима за роњење на њему. камених и камених усева. Добар живот рибе и пар пећина под водом према тачки ђавола. На крајњој источној страни залива налази се пад од 3 нивоа на стеновити гребен.

Сазнајте више

THE MAORI LADY

Маори Лади је одлично острво за роњење са 3 различита места за роњење на острву. Сваки призор роњења је потпуно другачији од следећег, а острво се може склонити у већини временских прилика.

Сазнајте више

The Golf ball/ Car Park

Боат Харбор је веома популарно место за паркирање, али роњење око острва Ваипапа може бити добра забава, пешчани залив у средини и што даље око острва идете, то је све дубље и стрмије.

Сазнајте више