Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Hanauma Bay

Ханаума Баи је најпопуларнији резерват природе на Оахуу и одлично место не само за боравак на плажи, већ и за рониоце, почетнике и искусне рониоце. Овај залив врви од живота и чамци нису дозвољени тако да је вода мирна и заштићена.

Сазнајте више

Fish Garden

Fish Garden je zidni zaron u oblasti između Pljuvačke pećine i Morske pećine. U oblasti, pad sa morskih litica je veoma strm sa padinama počevši od 60-90ft. Neka velika polja stena.

Сазнајте више

Skimin’s Reef

Прелепа дуга платформа која се спушта са 25-40фт/7-12м на 60-80фт/18-24м и дуга је најмање пола миље. Лукови обилују. Име је добио по лепом официру прве класе Давеу Скимину који је погинуо у несрећи на тренингу УСЦГ код Диамонд Хеада 2008. Убрзо након тог догађаја, локација је „откривена“ и названа по њему.

Сазнајте више

Halona Blowhole

Strmo spuštanje sa obližnjeg parkinga. Nije prikladno sa velikim istočnjačkim otokom. Ulazak na plaћu moћe biti opasan. Počni da roniš u struju. Velike stene i ploče, generalno dobra vidljivost. Ovo moћe da bude izazovno ronjenje.

Сазнајте више

Spitting Cave

Пећина пљувања је једно од узбудљивијих, дубљих зарона на Оахуу и приступа се само чамцем. Ово роњење је за напредније рониоце јер почиње око 50 стопа и пада на 140 стопа са природним пећинама исклесаним у стенама лаве. Струја је овде такође прилично јака, тако да се сматра роњењем у заносе.

Сазнајте више

Split Rock

120-160ft. Ovo je ekspertski ronilački sajt generalno pogodan za one sa Deep treningom i specijalizovanom opremom. Zid sa 110ft na 130ft pada na 135ft na 160ft. Drift ronjenje. Mesto nazvano po podeli u ogromnoj steni pronađenoj na mestu jednog mesa ivice.

Сазнајте више

Koko Craters

Кратка 10-минутна вожња чамцем недалеко од марине Каи Боат налази се на ронилачком месту Коко кратера на Оахуу. Поглед са горње стране на планину Коко Хеад са ове стране је незабораван. Одлично место за роњење за почетнике.

Сазнајте више

Turtle Canyon (East)

Туртле Цанион је лако роњење за почетнике са максималном дубином од само 40 стопа, а добра видљивост је уобичајена у било које доба године. Повремено може доћи до благе до јаке струје, иако је струја обично мала или никаква. Присутни су привезови за лаке успоне/спусте.

Сазнајте више

Baby Barge

Баби Барге седи у отприлике 65-75 стопа воде. У околини постоји могућност јаког струјања. Олупина је прилично оронула, није остало много олупине. Јужно и мало источно од олупине налази се велика гомила бетонских блокова где се ајкуле обично мотају. Не дирајте олупину, веома је крхка.

Сазнајте више

Kahala Barge

Кахала Барге је напредно место за роњење на дубини од 80 - 90 стопа, са могућношћу да јаке струје ударе у олупину. Кахала Барге је веома оронула олупина. Није безбедно продрети у олупину због стања.

Сазнајте више