Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Rimas Thila

Ово ронилачко место се налази у близини острва Моофусхи и намењено је напредним или дубоким сертификованим рониоцима, горњи гребен почиње на 18-20 метара, а сам врх је дугачак и узак.

Сазнајте више

Моофусхи Канду је један од главних канала на Малдивима за посматрање сивих гребенских ајкула, манта, орлова и других великих момака. Улаз у канал има дубину од 40 до 50 метара. Преласци су доступни само при умереним струјама

Сазнајте више

Bojaha Madi (Moofushi Rock)

Такође познато као Моофусхи Манта Поинт, ово место је фантастично за манта раже од децембра до априла. Роњење се може продужити лепим заношењем дуж зида гребена.

Сазнајте више

Maalhos Thila

Познато и као Плаве пећине, ово место за роњење Тхила познато је по невероватном низу плавих и љубичастих меких корала. Име потиче од великих препуста у којима можете лако да пливате и разгледате.

Сазнајте више

Хохола Тхила је мала Тхила са невероватно богатим подводним животом. Најважније су плаве, црвене и наранџасте рибе жабе и није необично видети их како пливају преко врха гребена. Зато припремите свој видео. Али такође, гребен вам пружа много других занимљивих ствари за откривање, попут велике групе шишмиша.

Сазнајте више

Fesdhoo Wreck & Thila

Ово ронилачко место налази се на периферији острва Фесду и представља олупину поред мале тиле (врх). Ова локација је погоднија за нитрокс рониоце.

Сазнајте више

Bulaloghi Faru

Околни гребен Булалогхи, насељено острво. У зависности од струје десно или лево треба дуж зида који има много пећина са коралима и рибљим животом

Сазнајте више

Рибља глава Тхила је раније била позната по огромној популацији сивих гребенских ајкула. Сада зависи од среће, сезоне и струје да их видимо. Гребенска плоча почиње на око 10 метара дубине и може бити струјања. Потребно је брзо спуштање.

Сазнајте више

Aiyabe Thila (Hollywood)

Једно од најбољих локација за роњење у овој области, нуди скоро све. Врхунски гребен 5 метара, одличан за сигурно заустављање. Велики превјеси са фантастичним животом корала, јатастим рибама и грабежљивцима који их лове. Негативан пристојан потребан ако постоји струја

Сазнајте више

Maaya Thila, North Ari Atoll

Некада је ова ронилачка локација била међу 10 најбољих на свету. Због ове оцене многи рониоци су ронили ову локацију, а посебно ноћу. Оштећење на врху ове Тхиле (грешка рониоца) је јако, али са 12м прихватљиво. Ноћу многи џиновски тревали и неки бели врхови лове.

Сазнајте више