Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Ras Umm Sid

Урађено као роњење чамцем или са обале, ово место за роњење нуди много боја и морског живота, као и одличну топографију. Са обале пратите гребен са ваше леве стране да бисте заронили у дубоки зид, али пазите на струју на углу. Пратите гребен са ваше десне стране, имаћете дно испод себе на око 32м.

Сазнајте више

Ras Katy

Роњење шамандура. Усидрен између рубног гребена и импресивног врха, ово роњење почиње на 5-метарској пешчаној висоравни и дом је многих ража и крокодилских риба.

Сазнајте више

Shark divers house reef

10 Min severno od El-Fanar plaže Ras Um El-Seme. (El-Hadaba) oblast. Jednostavan pristup avionu, opremljen ograničenim prostorom za gnjuranje i vodene sportove pored ronjenja

Сазнајте више

Paradise

Рај је место за роњење испуњено дугом корала. Погодно за све нивое ронилаца, као и за рониоце, можете пронаћи пешчане падине, пећине и гребене, све на једном месту!

Сазнајте више

Ras Peter / Tank Garden

Zaronite u istoriju na ovom mestu, preporučuje se iskusnim roniocima. Dubine se kreću od 34 do 40 metara, otkrivajući potopljena vojna vozila i nagaznu minu. Uprkos koroziji, vozila ostaju neverovatno netaknuta, sa nekim uspravnim. Rast korala je minimalan, očuvanje mesta samo za ronioce opremljene rezervoarima.

Сазнајте више

Amphoras

Ово ронилачко место је добило име по остацима старих амфора који се могу наћи овде. То је лако роњење са пешчаним платоом, врховима и коралним блоковима.

Сазнајте више

Tower

Торањ је спектакуларно место за роњење које карактерише дубок кањон чији се зидови вертикално спуштају преко 120м. То је диван дрифт роњење са запањујуће лепим подводним пејзажом.

Сазнајте више

Sodfa

Ово је лако место за роњење погодно за све нивое рониоца, али и за рониоце. Постоји пешчана висораван и на излазу можете пронаћи склоништа пуна морског живота. Постоји много коралних блокова и врхова за истраживање.

Сазнајте више

Naama Bay

Овај сајт се заиста састоји од три „башта“: ближи, средњи и далеки. Вртови који се највише налазе према мору су донекле заклоњени од струја, ау осталим деловима цветају свакодневним ниским и високим плимама које овим баштама дају богат живот.

Сазнајте више

Naama Bay - Kanabesh

Zaliv Naama sa plitkim kosim dnom, idealan je za kurseve i kao zaštićeni zaliv dom mnogim maloletničkim ribama, orlovim zracima, velikim kornjačama se često nalazi na morskoj travi tako da je takođe veoma uzbudljivo za sertifikovane ronioce. Ako ste zainteresovani za Macro Marine Life- ovaj sajt za ronjenje je savršen za vas.

Сазнајте више