Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

The Sisters

Сестре формирају самосталну стену код Цапе Бретт. Стена се дели на два дела и формира уски кањон на 10м. На морској страни кањона, стена се спушта до 40 м или више у камене громаде, док унутрашња страна иде до 30 м. На овом месту за роњење може бити јака струја.

Сазнајте више

Sonic Boom Cave

Кратко пливање из Биг Еиес Лаир-а, Сониц Боом пећина може се посетити на истом роњењу. Рониоци ће га вероватно чути пре него што га виде. Оток који се разбија у задњем делу пећине ствара јак звук који се може чути из даљине. Пећина је уска, а улазак се препоручује у мирнијим условима

Сазнајте више

Big Eyes Lair

Главна карактеристика овог ронилачког места је импресивно препливавање, са улазом на 24 м, пливајући кроз њега формира се природни тунел дужине 35 м, који се отвара на северном крају на 18 м у камене громаде.

Сазнајте више

Bowling Alley

Куглана је плиће ронилачко место са дубинама од 5-25м. Локалитет је пун камених громада прекривених алгама које могу сакрити ракове и јегуље. Ово је веома сумњиво роњење које је погодно за рониоце на отвореним водама и напредне рониоце.

Сазнајте више

Key Hole

Кључна рупа је добила име по облику стене која се види изнад места роњења, а која је обликована као да би се кључ могао урезати у њу. Место роњења је прекривено разнобојним громадама и зидовима, који се налазе у 5-20м воде.

Сазнајте више

Cathedral Cave

Катедрала пећина је велика морска пећина која је отворена на површини. Зидови пећине се спуштају до 30 м на улазу, а дубине до 55 м даље. Овде се може наћи велика разноликост створења.

Сазнајте више

Piercys’ Backside

На северној тачки острва Пирси, ово место за роњење полако пада у 90 м воде. Ово је место за дубоко роњење и препоручује се техничким рониоцима. Стеновите громаде воде до избочина на 20м. На 40м се налази лук.

Сазнајте више

The Dog

Пас је дрифт роњење дуж западне стране острва. Постоји јака струја која ће помести рониоце дуж живописног зида. При дну зида на 30-40м налазе се громаде прекривене горгонијама и црним коралом. Због дубине и струје, овај сајт се препоручује за напредне и изнад рониоце

Сазнајте више

Kariparapa Point

Дугачак прст пружа се од копна према мору. Прст почиње на 12м и иде на запад до 25м, где даље пада. Ка дубљем крају прста се плива. Даље према земљишту налазе се велике громаде и мала пећина.

Сазнајте више

Boulder Garden

Боулдер гарден падине од површине до дубине преко 50м. Падина је прекривена громадама које садрже много шарених сунђера и других бескичмењака. Ово је одлично место за роњење за напредне и техничке рониоце.

Сазнајте више