Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Atlas

Olupina Atlasa počiva u 125ft/38m vode, a ostaci su uglavnom netaknuti. Ostaci imaju veliko olakšanje, nisu široko razoružani i konstituisani su u maloj oblasti, otprilike veličine plovila pre potonuća. Lokacija zadržava visok stepen strukturnog integriteta sa mnogo velikih netaknutih delova.

Сазнајте више

Caribsea

Caribsea se odmara u 90 stopa/27m vode, oko 15 milja severoistočno od Kejp Osmatrača, Severna Karolina. Olupina je neukusna, uglavnom netaknuta, i nalazi se na ravnoj, peščanoj ravnici na kontinentalnoj polici.

Сазнајте више

Mystery Lake Scuba Park

Почео је као каменолом гранита. Једном када се напунио водом, град Вендел га је користио за снабдевање водом. Садашњи власници су купили имање и претварају га у врхунску локацију за роњење.

Сазнајте више

Fantasy Lake Adventure Park

Фантаси Лаке Сцуба Парк је језеро од 100 хектара чије дубине достижу 80 стопа. Одлично за почетне и средње курсеве обуке. Фантаси Лаке Сцуба Парк је отворен 365 дана у години што представља идеално место за обуку за специјалитете као што је ноћно роњење.

Сазнајте више

Gypsy Divers Aquatic Center

Smešten unutar Akvatičkog centra Gypsy Divers u Rejliju, NC, ovaj bazen se nalazi na 88 stepeni Farenhajta i kreće se od 3ft do 12ft dubine. Da biste ronili ovaj bazen, molimo vas da kontaktirate SSI prodavnicu u okviru Aquatic Centra, Gypsy Divers.

Сазнајте више

Chesapeake Light Tower

Локално познат и као "Торањ", налази се отприлике 12 миља источно од Рудее Инлета (Виргиниа Беацх) и северозападно од вештачког гребена Вирџиније. Структура се састоји од четири огромне ноге које се протежу у дну.

Сазнајте више

Brass Spike

Drvena trula pare pomagala je jedriličarskom brodu koji je otkriven 1994. Mesingani sekston je naрen kako leћi u pesku. Ova posuda ima mesingane bodlje (samim tim i ime) u trupu i sadrži neke od najvećih tautoga koje ćete ikada videti. Blago ove olupine иeka da bude otkriveno.

Сазнајте више

Lake Phoenix

Ово је један од најчистијих каменолома на источној обали. Роњење овде је забавно за све нивое ронилаца, са много намерно потопљених објеката за истраживање.

Сазнајте више

JMR Rock Quarry - Yanceyville

Каменолом ЈМР (ака Бланцх Куарри) је одлично место за роњење. Мораћете да се придружите „ПДРА“ или да дођете као гост члана ПДРА. Каменолом је отворен 24/7/365 ако имате кључ. Обавезно поведите пријатеља за роњење, јер није дозвољено соло роњење.

Сазнајте више

Cooper River South Carolina

Река Купер... нуди рониоцима јединствено искуство претраживања дна реке у потрази за огромним мегалодонима фосилизованим зубима ајкуле, фосилима китова, фосилима мастодонта и многим другим фосилима. Овде постоји и одлична прилика за ловце на благо који траже индијске артефакте, колонијалне артефакте итд.

Сазнајте више