Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Gab Gab 2

Габ Габ 2 је северно од места роњења Габ Габ 1. Постоји плутајући боеи који се може видети само 100 јарди од обале. Започните роњење овде тако што ћете се спустити на линију за вез, а затим пливајте на север на 30 степени. Видећете много шарених корала, великих џакова, ајкула болничарки и тона гребенских риба.

Сазнајте више

Finger Reef

Лука Апра, 5-90'. Заиста лепо роњење на лучком гребену за све. Коси корали са много анемона и стотинама риба. Стабилне зелене морске корњаче се могу видети на већини роњења. Савршено за роњење и сноркелинг за рониоце свих нивоа

Сазнајте више

Surprise Reef

Нетакнути корали се могу наћи на овој морској планини која се налази западно од плаже Сан Луис. Ово је једна од неколико подморских планина које нису биле погођене багерирањем 60-их. Може се видети неколико великих лежишта анемона и бројне гребенске рибе. Доступно само чамцем

Сазнајте више

Western Shoals

Ово роњење је у луци Апра. Дубина је 10 - 90 стопа и доступна је само из чамца. Има коси гребен са великим бројем корала и хиљадама риба. Ово је одлична локација за рониоце свих нивоа.

Сазнајте више

Hidden Reef

Смештен близу улаза у луку Апра, ово је прелеп гребен који иначе не посећују рониоци и доступан је само чамцем. Велики избор нетакнутих корала са постепеним нагибом зида до 120 стопа/36м. Видљивост је обично 40-90 стопа/12-27м.

Сазнајте више

Barracuda Rock - Guam

Ова ронилачка локација је веома популарна за наше локалне и гостујуће рониоце. Смештен дуж полуострва Ороте, овде се повремено виђа баракуда, али не тако честа као у прошлости. Дубине се крећу од веома плитке до просечне дубине од 45' до преко 100', са просеком од око 45'.

Сазнајте више

Crevice

Велики „кањон“ почиње на 60', видљивост 100'+, Морски вентилатори дуж зидова. Повремено се виде јата баракуда и неке ајкуле. Доступан само чамцем, могућност струјања. плитки плато погодан за све рониоце, рониоцима проширеног домета ће се допасти дубоки зид.

Сазнајте више

Boulder Alley

Ово је одлична локација за ноћно роњење са супер чистом водом. Лебдите дуж линије литице између морског зида морнарице и Схарк'с Пит. Могу се видети велика јата пирамидалних лептира, уз повремене пелагичне

Сазнајте више

Blue Hole - Guam

Плава рупа је веома необично роњење на природној кречњачкој висоравни. Вертикална осовина почиње на 60' са великим "прозорским" отвором на 125'. Могућа су роњења. Морате бити искусан ронилац да бисте „пуцали у рупу“. Одличан вид и плато од 30 до 60' чине ово популарно место за све рониоце.

Сазнајте више

Kitsugawa Maru (Wreck)

Китс је јапански теретни брод потопљен у јулу 44' који се налази усправно на дну луке Апра у 140'. Велики прамчани топ је нетакнут. Палуба пловила је дубока 115', са јарболима који сежу до око 50' од површине. Морате имати напредни сертификат са дубоким искуством да бисте уживали у овом роњењу чамцем.

Сазнајте више