Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Elena R (Wreck)

Грчки пароброд потопљен 22. новембра 1939. Лежи на дубини од 27 м и на неким местима је висок око 7 м. Окружен растреситим пешчаним шљунком и јаким струјама. Пазите да добијете право време роњења.

Сазнајте више

Alex Van Opstel (Wreck)

Ова олупина је била белгијски путнички брод потопљен у мину 15. септембра 1939. Дубина је око 27 метара. У том подручју постоје јаке струје па се мора заронити током слабе плиме! Крмени део се одломио и сада се налази на око 100 метара од остатка олупине.

Сазнајте више

British Inventor (Wreck)

Прилично равна олупина, која се састоји од плоча и других олупина. Потонуо је само прамчани део брода, остатак је одвучен и поправљен. Дубина је 17м на претежно пешчаном и шљунковитом дну.

Сазнајте више

Balaclava Bay

Почевши од платформе од 6 м, ово је одлично место за дрифт роњење. Пливајући даље од обале, рониоци могу да бирају дубину, мада је већина занимљивих ствари у плићим пределима.

Сазнајте више

Countess of Erne

Ovo je parobrod sa veslom izgrađen krajem 1800-ih. Pred kraj svog života korišćena je kao barћa za prevoz uglja do bojnih brodova usidrenih u luci. 1935. godine je razneta iz usidrenja i završila je slupana uz probijajući zid gde je i ostala.

Сазнајте више

Black Hawk Liberty (Wreck)

Блацк Хавк је популарно роњење на олупине у области Веимоутх. Прамчани део брода слободе Блацк Хавк налази се у заливу Варбароу на дубини од 16 метара. Крмени део се сместио око 55 м неколико миља даље. Одлична олупина за почетнике и искусне рониоце.

Сазнајте више

P-555 (Wreck)

Ова подморница П-555 лежи усправно на морском дну на 39м. Ова олупина је прилично нетакнута. Потонуо је 28. априла 1947. Са прамчаним торпедним цевима од 4к21 ин и АА топом од 3 инча, ово је одличан зарон за сваког ентузијасту подморница са специјалношћу дубоког или проширеног домета.

Сазнајте више

Spaniard/Encuri (Wreck)

Унутар спољашњег лукобрана, ово је још једна фантастична олупина за почетнике или оне који желе негде да провере опрему, тестирају вештине или једноставно крену на „лако“ роњење. Максимална дубина је 14м, иде до 7м.

Сазнајте више

UB-74 (Wreck)

УБ-74 је била немачка подморница, потопљена 26. маја 1918. Олупина се налази на 34 м. Дугачка 182 стопе потопљена је дубинском бомбом са наоружане јахте зване Лорна. Одлична олупина за роњење када плима дозвољава.

Сазнајте више

Bombarden Unit (Wreck)

Ова олупина је потонула на два дела, други део је око 150 метара југоисточно. Могу се видети велики метални резервоари и неки равни лимови. Налази се на 12 м дубоко у меком, муљевитом кревету, а олупина је висока око 3 м.

Сазнајте више