Ови подаци се добијају из информација из дневника у апликацији МиССИ

Придружени центар за обуку

Ронилачке локације у близини

Без обзира на то да ли је Тхила или оближњи главни гребен БДТ најбоље Марково место, што не значи да нема великих риба;) Ипак, повремено постоје „смешне струје“ које водичу који се добро сналази није проблем! После мале Тхиле, једноставно држите тренутно десно/лево раме и заносите

Сазнајте више

Ово ронилачко место је обавезно за све искусне рониоце. Мали главни блок, дужине само око 80 метара, окружен је мањим гребенима који су готово кањонски и имају рупе и лукове за роњење. Због локације, ово роњење је одлично за дубоко / нитрокс.

Сазнајте више

Због своје струје, БКТ је резервисан за искусне рониоце или се рони у временима мале струје. Недалеко од ББТ, стена се уздиже до дубине од 16м. Јужна страна има леп плато на 25м, а затим стрмо пада на 40м. Станица за чишћење сивих гребенских ајкула!

Сазнајте више

ББТ је ронилачка локација на којој можете да роните сваки дан и сваки пут када „нађете различите услове и створења. Врх гребена почиње на 5м, на 8/9м се спушта до 30м. У западном делу Тиле има неколико малих препуста који су делимично обрасли меким коралима.

Сазнајте више

Мала Тхила директно на острву Виллингилли на морској висоравни у правцу канала између Раа и Баа атола. Обично скок у плаву воду источно од Тиле изнад платоа на ивици за цца. Пустите да плутате 30 м према Тхили, а затим се полако пењите уз Тилу. Тренутни !!!!

Сазнајте више

лепо заронити прво у малом заливу, а касније на стрмом зиду. У заливу, нагиб од 4 до 22м да би потом имао мали пад. Уз мало среће можете видети дивне манте како пролазе овде од јануара до априла.

Сазнајте више

Једноставна, углавном мирна ронилачка локација. Веома погодно за први зарон чамцем од почетка светлијег пешчаног дна. Овде се сусрећу велики блокови са јатањем риба различитих врста. Гребен пада веома споро са 2м до око 11м, а затим се плато испушта на дубини од 20-24м.

Сазнајте више

Дрифт роњење са струјом која тече од западног врха Кинохласа дуж северне стране према малој Тхили. Пуно рибе на врху гребена, неки заиста лепи мали превисови дубље. Искусни рониоци роне до тиле, почетници остају изнад препуста и полако се пењу на пешчану падину

Сазнајте више

Маамунагаа Гири је као једнакокраки троугао и може му се прићи само по лепом времену. Јужна страна лежи на дубоком каналу између атола Баа и Раа. Овде, и на северозападној страни, често можете видети сиве гребенске ајкуле и прелепу јату чага. Макро живот лежи у малим превјесима и рупама.

Сазнајте више

Ово је дрифт роњење погодно за све нивое. Почетници пролазе поред горњих препуста на 10-15 м, док искуснији рониоци иду дубље на 25 м да би погледали препусте тамо. Релативно стрми гребен је у потпуности прекривен меким коралима када постоји струја. Препоручује се нитрокс / дубоки специјалитети.

Сазнајте више